Подготовка на здравните специалисти за улесняване на промените и стимулиране на иновациите - от вътрешни организации и от цялата индустрия.


Executive MBA / MS в здравеопазването лидерство е двойна степен програма в Ню Йорк. Тази двугодишна изпълнителна програма ще усъвършенства кариерата ви и ще укрепи способността ви да водите значима промяна в здравеопазването.


Какво прави Executive MBA / MS в програмата за лидерство в здравеопазването различна?

Това е единствената програма от този вид в Ivy League. Ще завършите с две престижни степени от Университета Корнел: магистърска степен по бизнес администрация и магистърска степен по лидерство в здравеопазването.

Две мощни специалисти в завършването на висшето образование - Висшето училище по мениджмънт на Самюъл Къртис Джонсън и Училището по медицински науки на Weill Cornell - си партнират, за да създадат програма с двойна степен, която се фокусира върху изграждането на общи управленски умения и разработване на по-дълбоко разбиране за сектора на здравеопазването.


Учебният план и академиците

Учебната програма интегрира бизнес проницателността и здравния опит, за да ви даде инструментите и знанията, необходими за водене на сложни организации. Научете как да се ангажирате със заинтересованите страни, включително лекари, технолози, застрахователни компании и политици. След като посетите курсове в събота и неделя, ще се върнете на работа в понеделник с идеи, които могат да се прехвърлят веднага.


Студентски опит

Програмата Executive MBA / MS в областта на лидерството в здравеопазването предлага формат на предаване, който работи за професионалисти на пълно работно време: комбинация от часове през уикенда и жилищни сесии. Ще завършите курсовете на редуващи се събота и неделя сесии всеки семестър в Tata иновационен център на Cornell Tech кампус в Ню Йорк. Останалите часове се изпълняват по време на жилищни сесии, които се провеждат два пъти годишно на територията на Корнел в Итака и в района на Ню Йорк.


Начална дата: юли 2019 г.
Продължителност: 2 години
Цена: $ 154,272 - Общо обучение и прогнозни разходи за продължителността на програмата
Краен срок: подвижен
Местоположение: Иновационен център Tata, Ню Йорк, Ню Йорк

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 5 курсове в Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University »

Последна актуализация Януари 17, 2019
Този курс е Редовно обучение
Duration
Редовно обучение
Price
154,272 USD
Общо обучение и прогнозни разходи за продължителността на програмата