Executive MBA / MS в здравеопазването

Общ преглед

Описание на програмата

Подготовка на здравните специалисти за улесняване на промените и стимулиране на иновациите - от вътрешни организации и от цялата индустрия.


Executive MBA / MS в здравеопазването лидерство е двойна степен програма в Ню Йорк. Тази двугодишна изпълнителна програма ще усъвършенства кариерата ви и ще укрепи способността ви да водите значима промяна в здравеопазването.


Какво прави Executive MBA / MS в програмата за лидерство в здравеопазването различна?

Това е единствената програма от този вид в Ivy League. Ще завършите с две престижни степени от Университета Корнел: магистърска степен по бизнес администрация и магистърска степен по лидерство в здравеопазването.

Две мощни специалисти в завършването на висшето образование - Висшето училище по мениджмънт на Самюъл Къртис Джонсън и Училището по медицински науки на Weill Cornell - си партнират, за да създадат програма с двойна степен, която се фокусира върху изграждането на общи управленски умения и разработване на по-дълбоко разбиране за сектора на здравеопазването.


Учебният план и академиците

Учебната програма интегрира бизнес проницателността и здравния опит, за да ви даде инструментите и знанията, необходими за водене на сложни организации. Научете как да се ангажирате със заинтересованите страни, включително лекари, технолози, застрахователни компании и политици. След като посетите курсове в събота и неделя, ще се върнете на работа в понеделник с идеи, които могат да се прехвърлят веднага.


Студентски опит

Програмата Executive MBA / MS в областта на лидерството в здравеопазването предлага формат на предаване, който работи за професионалисти на пълно работно време: комбинация от часове през уикенда и жилищни сесии. Ще завършите курсовете на редуващи се събота и неделя сесии всеки семестър в Tata иновационен център на Cornell Tech кампус в Ню Йорк. Останалите часове се изпълняват по време на жилищни сесии, които се провеждат два пъти годишно на територията на Корнел в Итака и в района на Ню Йорк.


Начална дата: юли 2020 г.
Продължителност: 20 месеца
Цена: 159 826 долара - Общо обучение и приблизителни разходи за продължителност на програмата
Краен срок: подвижен
Местоположение: Иновационен център Tata, Ню Йорк, Ню Йорк

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Научете повече

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Свиване