Executive MBA - Global

Общ преглед

Описание на програмата

Практичен. Global. Магистърска степен.

Нашата глобална Executive MBA е предназначена за заети и опитни мениджъри с амбицията да подобрят своите лидерски и управленски умения.

Executive MBA (EMBA) - Global

Днешният глобално свързан бизнес свят изисква по-широка перспектива, нови умения и различни начини на мислене. Henley Executive MBA (EMBA) - Global е предназначен да развива изключителни бизнес лидери, готови да поемат предизвикателствата и възможностите за работа в съвременната сложна и бързо развиваща се глобална икономика. Тя развива лидери, които са силни, отговорни и адаптивни.

Чрез свързване на вашето обучение с актуални глобални и подходящи организационни проблеми, ползите от глобалната EMBA на Henley могат да бъдат ясно измерени, като предлагате значителна възвръщаемост на инвестициите на вас лично и в по-широк план на вашата компания.

Henley EMBA - Global е структуриран да ви позволи да продължите да работите на пълен работен ден и да изучавате вашата MBA на непълно работно време. Той е идеален, ако не сте в състояние да отделите значително време от работното място, за да се обучавате и искате по-голяма гъвкавост относно това как, кога и къде постигате вашата MBA степен. През 21-те месеца на програмата ще изучавате и споделяте опит с съмислени професионалисти от голямо разнообразие от мениджърски произход и бизнес индустрии.

Henley EMBA - Global в момента е единствената програма на EMBA във Финландия, която предлага магистърска степен на университетско ниво. Следователно Henley EMBA е освободена от ДДС в съответствие с раздели 39 и 40 от финландския закон за ДДС.

Влезте в Henley EMBA - Global за обогатяващо преживяване, което ще ви свърже с глобалния бизнес и световна мрежа. Ще го намерите като една от най-ценните инвестиции в себе си, която можете да направите.

Глобалната Henley EMBA е тройно акредитирана от AMBA, EQUIS и AACSB и сред най-известните MBA в света. Според последните класации, Henley Business School е най-високопоставеният доставчик на програми на EMBA във Финландия.


Накратко, Henley EMBA - Global

 • Начални дати: март и октомври
 • Продължителност: 21 или 27 месеца (с възможност за удължаване до 7 години)
 • Работилници: 57 дни
 • Местоположение на семинара: Предимно във Финландия, избрани семинари в Дания, Германия и Обединеното кралство
 • Учебни посещения: Южна Африка и Китай или САЩ
 • Задачи: 11 практически задачи окончателен изследователски проект
 • Електронни ресурси: онлайн бази данни за електронно обучение
 • ECTS: 90
 • Английски език
 • Факултет: UK International
 • Преподаватели: Преподаватели по дисциплини Академична поддръжка на преподаватели
 • Такса (Финландия): 45 000 евро (ДДС 0%), без пътните разходи

EMBA - Общ преглед на програмата

Henley Executive MBA (EMBA) - Global е магистърска програма за непълно работно време, осигуряваща наистина международно изживяване, с глобален фокус върху учебната програма и изследвания, модули, доставени в международните кампуси на Henley, обогатяващи учебни пътувания и изготвена мултинационална кохорта. от различни сектори и индустрии.

Henley EMBA - Global се състои от три ключови етапа (90 ECTS) с незадължителна структура на наградите за успешното завършване на всеки етап:

Етап 1: Основни основи на бизнеса (сертификат)

Ще научите за основните бизнес аспекти на управление на организация, като например управление на хора, операции и финанси. Този етап е свързан с разработването на здрава основа в редица бизнес функции.

Етап 2: Стратегия

На този етап ще придобиете по-големи познания за управлението на заинтересованите страни и контекста около бизнес избора, необходим за формиране на стабилна стратегия.

Етап 3: Поемане на лидерство на по-високо ниво (магистърска степен)

Ще разгледате сложността на промяната в организациите и как да влияете и да водите компания чрез тях.

Личностното развитие, както и кариерата, лидерството и професионалното развитие протичат през всички етапи на Henley EMBA, което позволява интегриран процес към личностно и професионално израстване.

По време на обучението си ще напишете 11 практически задачи, прилагайки знанията и уменията, разработени от програмата. Задачите са базирани на актуални въпроси, показващи вашите възможности и създават ценен принос за вашата организация.

Henley EMBA - Global е организиран около 14 основни модула за обучение, които осигуряват обширна и широкообхватна рамка за вашите изследвания. В допълнение, програмата включва редица избираеми модули, които ви позволяват да специализирате и проект, базиран на изследователска дейност.

Henley EMBA - Глобални ползи

Henley Executive MBA (EMBA) - Global е предназначен да развива изключителни бизнес лидери, които са силни, отговорни, адаптивни и способни да идентифицират различните ситуационни перспективи за предприемане на подходящи действия.

Образованите ръководители на Хенли също оценяват, че бизнесът е сложен - няма отговор, който отговаря на всички. Те стават уверени в работата си със сложност и остават спокойни и уверени под натиск.

Нашата програма предоставя множество ползи за вас и вашата компания:

 • Университетско ниво на магистърска степен от международно признато бизнес училище с тройно акредитиран статус
 • Преживяване, променящо живота, поради силния фокус както върху личното лидерство, така и върху управленските способности
 • Високо международен опит, включително учебно съдържание, преподавателски факултет и студенти
 • Наистина възнаграждаващо учебно пътуване с други опитни мениджъри
 • Високо практична програма, която ви позволява да прилагате разработените знания и умения веднага на работното място
 • Подходящи задания, показващи вашите възможности и създаване на ценен принос за вашата организация от първия ден на вашето обучение
 • Онлайн достъп до десетки хиляди академични и отраслови учебни ресурси, подпомагащи вашия бизнес и изследвания
 • Подобрено владеене на английски език (академично и бизнес)
 • Замести семинари в други задгранични офиси
 • Позволени са учебни почивки, ако други ангажименти в живота се променят
 • Достъп до световна мрежа от възпитаници с повече от 75 000 души в над 170 страни от първия ден на вашето проучване

EMBA - Глобални такси за обучение

Таксата за обучение е 45 000 € (с ДДС 0%) * , включително обучение в семинара, учебни материали и онлайн услуги.

* ДДС 0%, раздели 39 и 40 от финландския закон за ДДС, образователна услуга без ДДС.

Как да кандидатствам за Henley EMBA - Global

Изисквания за вход

За да се присъедините към програмата, трябва:

 • Три години съответен опит на ръководна или старши специализирана длъжност
 • Бакалавърска или магистърска степен или еквивалентна професионална или международна квалификация *
 • Доказателство за компетентност на английски език, ако английският не е вашият роден език
Процес на кандидатстване

Започнете процеса на кандидатстване, като се свържете с нас, за да получите допълнителна информация за Henley Executive MBA (EMBA) - Глобална програма и да обсъдите вашите планове за кариерно развитие.

Вашият кандидатстващ пакет трябва да включва:

 • Попълнен формуляр за кандидатстване
 • Актуална автобиография
 • Заверени копия на сертификати за степен
 • Две професионални справки
 • Доказателство за компетентност на английски език **

Личната среща е задължително изискване за всички кандидатури.

Програмата Henley EMBA - Global стартира два пъти годишно, през март и октомври.

EMBA-опит от нашите възпитаници

Чудите ли се как всъщност е да учат за Henley Executive MBA (EMBA) - Global? Искате ли примери от реалния живот на хора, които всъщност са преминали през програмата от А до Я?

Anssi, Heikki и Marika ви разказват свои собствени MBA истории, споделяйки както радостта, така и предизвикателствата от това да направиш Henley EMBA.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Founded in 1945, Henley Business School was the first business school in the UK and is one of the oldest and most respected schools in Europe. We are constantly ranked among the world’s top 50 busines ... Научете повече

Founded in 1945, Henley Business School was the first business school in the UK and is one of the oldest and most respected schools in Europe. We are constantly ranked among the world’s top 50 business schools by the Financial Times and The Economist. We are also among the very few business schools – the top 1% in the world – to be triple-accredited for the quality and capability of our faculty and output. Свиване