Executive MBA Americas

Общ преглед

Описание на програмата

Вашият уикенд, вашият град - спечелете магистърска програма по Бръшляновата лига близо до дома си.


Програмата Executive MBA Americas е съобразена с нуждите на работещите професионалисти, които искат да напреднат в кариерата си, без да ги прекъсват. Спечелете MBA с класове всяка друга събота и неделя в класната стая, свързана с вашия град.


Какво прави програмата Executive MBA Americas различна?

Нейната международна класна стая и мрежа. Свържете се със съученици в цяла Северна и Южна Америка чрез интерактивни видеоконферентни връзки на живо, докато посещавате уроци с хора от групата на вашия град.

Северна и Южна Америка е наистина глобална програма, която ще ускори кариерата ви и ще повиши лидерския ви потенциал. Тази изпълнителна MBA програма се предлага в партньорство със Смит училище по бизнес в Queen's University. Вие ще завършите курсовата си работа за 17 месеца и ще получите две магистърски програми: една от университета в Корнел и една от университета в Queen's University.


Учебният план и академиците

Програмата Executive MBA на Джонсън предлага интегрирана и последователна програма за общо управление, съчетана с персонализирани проекти и казуси. Курсовете се фокусират върху основите на управлението, стратегическото мислене, предприемачеството, лидерството и др. Също така ще завършите нов проект или консултантски проект и екип-базиран глобален бизнес проект на международно място.


Студентски опит

Всеки друг уикенд ще посещавате клас с връстници в местната зала на съвета на вашия град. В същото време ще се свържете със съученици в пет страни чрез технология за видеоконференции - класовете се преподават на живо от университетския град на Корнел. Вие ще взаимодействате със съученици и преподаватели, ще задавате въпроси, ще завършите сесиите за прекъсване и ще работите чрез материала на курса като екип.


За по-задълбочени курсове и възможности за работа в мрежа всички кохорти се обединяват в три жилищни сесии. Тези сесии са разделени между университетските кампуси на Корнел и кралицата.


Начална дата: юни 2020 г.
Продължителност: 17 месеца
Цена: 148 890 долара - Общо обучение и приблизителни разходи за продължителност на програмата
Краен срок: подвижен
Местоположение: Изберете градове

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsur ... Научете повече

Served by one of the world’s largest business faculties at the only Ivy League university with a land-grant mission, the Cornell SC Johnson College of Business comprises three powerhouse schools unsurpassed in their integration of rigor with relevance: Свиване