Вашият уикенд, вашият град - спечелете магистърска програма по Бръшляновата лига близо до дома си.


Програмата Executive MBA Americas е съобразена с нуждите на работещите професионалисти, които искат да напреднат в кариерата си, без да ги прекъсват. Спечелете MBA с класове всяка друга събота и неделя в класната стая, свързана с вашия град.


Какво прави програмата Executive MBA Americas различна?

Нейната международна класна стая и мрежа. Свържете се със съученици в цяла Северна и Южна Америка чрез интерактивни видеоконферентни връзки на живо, докато посещавате уроци с хора от групата на вашия град.

Северна и Южна Америка е наистина глобална програма, която ще ускори кариерата ви и ще повиши лидерския ви потенциал. Тази изпълнителна MBA програма се предлага в партньорство със Смит училище по бизнес в Queen's University. Вие ще завършите курсовата си работа за 17 месеца и ще получите две магистърски програми: една от университета в Корнел и една от университета в Queen's University.


Учебният план и академиците

Програмата Executive MBA на Джонсън предлага интегрирана и последователна програма за общо управление, съчетана с персонализирани проекти и казуси. Курсовете се фокусират върху основите на управлението, стратегическото мислене, предприемачеството, лидерството и др. Също така ще завършите нов проект или консултантски проект и екип-базиран глобален бизнес проект на международно място.


Студентски опит

Всеки друг уикенд ще посещавате клас с връстници в местната зала на съвета на вашия град. В същото време ще се свържете със съученици в пет страни чрез технология за видеоконференции - класовете се преподават на живо от университетския град на Корнел. Вие ще взаимодействате със съученици и преподаватели, ще задавате въпроси, ще завършите сесиите за прекъсване и ще работите чрез материала на курса като екип.


За по-задълбочени курсове и възможности за работа в мрежа всички кохорти се обединяват в три жилищни сесии. Тези сесии са разделени между университетските кампуси на Корнел и кралицата.


Начална дата: юли 2019 г.
Продължителност: 17 месеца
Цена: $ 143,718 - Общо обучение и очаквани разходи за продължителността на програмата
Краен срок: подвижен
Местоположение: Изберете градове

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 5 курсове в Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University »

Последна актуализация Януари 22, 2019
Този курс е Редовно обучение
Duration
17 
Задочно обучение
Price
143,718 USD
Общо обучение и прогнозни разходи за продължителността на програмата