Изкарайте кариерата си на следващото ниво с образователно-квалификационна степен MBA (EMBA)

Програмата Tulane Executive MBA (EMBA) обединява мениджъри и специалисти със седем или повече години професионален опит. Тази програма за алтернативен MBA през уикенда, предназначена за мениджъри, предлага усъвършенстваните бизнес знания и умения за управление, необходими за издигане на по-високи предизвикателства, подобряване на възможностите за кариера и задвижване на корпоративния растеж.

17-месечната програма ви свързва с глобално признатия факултет на Freeman и мрежа от опитни професионалисти в уникална, интерактивна обстановка в класната стая. Ще разработите творчески техники за решаване на проблеми и инструменти за стратегическо вземане на решения, всички с глобална перспектива.

Опитайте Freeman Executive MBA Learning

Freeman EMBA разполага със здрава, широко базирана учебна програма, обхващаща напреднали теми в управлението, моделирането на решения, финансите, маркетинга, предприемачеството, преговорите, стратегията и лидерството.

Концентрациите на MBA в областта на финансите и мениджмънта и избираемите в области, вариращи от корпоративна стратегия до глобална маркетингова и теория за портфолио, означават, че можете да персонализирате вашия опит от Freeman EMBA според собствените си професионални интереси.

Знаем, че сте заети. Ето защо ние управляваме всички административни детайли за вас - от регистрация, книги и храна до логистика и международен семинар. Нашата програма EMBA е предназначена за работещи професионалисти, точно като вас.122434_emba-infographic.jpg

Учебен учебен план по MBA (EMBA)

Предварителна програма

В месеците, непосредствено преди началото на учебната програма на EMBA, подготвителните курсове по счетоводство и количествени умения помагат да се приведе в съответствие уменията на студентите с изискванията на ранните курсове в учебната програма. Следващите сесии за ориентиране и изграждане на екип ще запознаят новите студенти с политиките и процедурите и ще въведат преподаватели, съученици и учебни екипи.

Интензивни седмици

Програмата EMBA започва през януари с едноседмична сесия, Интензивна седмица I. Студентите преминават два курса, включително изпити, в този 8-дневен интензив. Тук студентите се въвеждат отново в академичния живот и започват да упражняват управление на времето, балансиране на работата, дома и училището.

Мултикултурна интензивна седмица се провежда в кампуса на Ню Орлиънс през януари на втората година. По време на тази интензивна втора седмица студентите формират нови глобални учебни екипи, като си сътрудничат и споделят класна стая със своите колеги по EMBA от партньорските университети в Азия, Европа и Латинска Америка.

Редуващи се уикенди

След интензивната седмица I часовете след това преминават към алтернативна структура на уикенда, където студентите посещават часове в петък и събота на алтернативни уикенди. Всеки набор от два курса обикновено се завършва за 7 седмици.

Избираеми

През втората половина на учебната програма се въвеждат избираеми курсове. Студентите могат да печелят финансови или управленски концентрации, като избират избраните песни на курса в тези области.

Международен семинар

Този семинар в чужбина носи глобална дълбочина на програмата, като дава на студентите от първа ръка знания за глобалния бизнес и управленските практики. Ние се справяме с всички резервации, транспорт, настаняване и логистика за семинара.

Международният бизнес семинар се фокусира върху стратегическите и оперативни въпроси на бизнеса в чужбина.

Днешните пазари и тяхната икономическа взаимозависимост изискват мениджърите да разбират глобалните стратегически императиви. Тези основни знания за управление правят този международен бизнес опит критичен и необходим компонент на учебната програма на EMBA.

По време на международния семинар:

 • Студентите изследват икономическата, технологичната и политическата среда, които влияят на глобалните бизнес инициативи и откриват глобални бизнес възможности, специфични за приемащата страна.
 • Студентите развиват добре разбиране на глобалните бизнес предизвикателства и стратегии за управление за справяне с тези предизвикателства.
 • Студентите получават знания от първа ръка за глобалната бизнес култура и практика чрез взаимодействие лице в лице с международни бизнес лидери.
 • Студентите научават специфичните предизвикателства, пред които са изправени тези компании, и стратегиите, използвани за справяне с тези предизвикателства.
 • Студентите често работят директно с тези глобални компании за решаване на реални бизнес проблеми.

За семинара се справяме с всички академични и логистични планове, включително самолетни билети, наземни превози, логистика, настаняване, групово хранене и фирмени посещения. Тези разходи за семинар са включени в общите разходи по програмата. Единствените допълнителни разходи ще включват индивидуално хранене извън структурирания график и всякакви лични разходи.

Дестинацията на семинара обикновено се определя осем до дванадесет месеца предварително. През изминалите години се провеждаха семинари в Пекин, Кейптаун и Париж, всеки от които представяше на студентите отчетлива и културно уникална бизнес среда.

Цели:

 • да разберем глобалните стратегически императиви за 21 век и след това,
 • да започне дискусия за икономическата, технологичната и политическата среда, които влияят на глобалните бизнес инициативи,
 • да предоставя информация за глобалните бизнес възможности, специфични за приемащата държава,
 • за по-добро разбиране на предизвикателствата пред бизнеса в приемащата държава,
 • да научите за стратегиите, използвани за посрещане на предизвикателства директно от тези мениджъри.

цена

Цената на семинара, включително самолетен билет, настаняване и някои ястия, е включена в цената на програмата MBA Executive MBA.

Спечелете кариерен капитал с изпълнителен MBA

След като завършите нашата MBA програма, ще имате престижна и ценна степен MBA от програма, последователно изброена сред най-добрите в света от водещи бизнес публикации. Студентите на Freema EMBA развиват цялостно разбиране за вземане на бизнес решения и капитала на знанието, необходими за да бъдат проактивни и ефективни бизнес лидери през цялата си кариера.

Разгледайте бизнеса в чужбина с нашата програма EMBA

Всяка година нашите студенти от висше образование MBA пътуват в чужбина, за да добият глобална перспектива за бизнеса от първа ръка. Нашите студенти развиват по-задълбочено разбиране на международните пазари и техните конкурентни предимства. Дестинациите включват държави от Латинска Америка, Азия и Европа.

По време на международния семинар ще изследвате пресечната точка между технологиите, икономиката, политиката и културата, докато те формират глобални бизнес инициативи. Студентите научават за уникални за приемащата страна бизнес възможности и взаимодействат с лицата, вземащи решения в световен мащаб. Семинарът е неразделна част от програмата EMBA и е включен в цената на програмата.

Квалификации на кандидата

Изпълнителната комисия по MBA за оценка оценява всеки кандидат по програмата MBA Tulane Executive MBA въз основа на тези критерии за прием.

 • Професионален опит и потенциал за лидерство: Кандидатите трябва да имат минимум седем години стаж за следдипломна работа на пълен работен ден, като пет от тези години са в позиция на значителна управленска отговорност. Комитетът ще вземе предвид изключенията въз основа на напредъка в кариерата, дълбочината и широчината на опита и нивото на отговорността на ръководството.
 • Демонстрирана способност: При оценяване на академичната способност на кандидата, комисията разглежда професионалната история и академичните резултати на кандидата, както се доказва от автобиография и преписи.

Изисквания за кандидатстване

 • Изисквания и стенограми за степен: Изисква се бакалавърска степен; обаче не се изискват нито бизнес степен, нито специфични бизнес курсове за прием. Официалните преписи от регистратора на всички посещавани колежи и университети трябва да бъдат заявени от кандидата и изпратени директно до съответната Приемна служба в университета Тулан. Адресът за електронна поща и пощенска поща е посочен в края на тази страница. Ограничен брой несъгласувани кандидати могат да бъдат допуснати до програмата като изключение от политиките за прием. Процесът на приемане на кандидатите, които не са одобрени кандидати, е конкурентен, силно избирателен и за кандидатстване ще се разглеждат само изключителни кандидати. GMAT е необходим за всички кандидати, които не са унищожени.
 • Резюме: Резюме, в което подробно се описва вашата история на работа и академичен опит. Избройте професионални отличия, връзки и дейности.
 • GMAT: Ние предлагаме откази от GMAT - моля, изпратете автобиографията си на lrabon@tulane.edu за предварителна оценка. След получаване на вашето резюме, ще се свържем с вас с обратна връзка относно вашите квалификации или въпроси за допълнителна дискусия.
 • Есета за кратък отговор: Изискват се две есета и не трябва да са по-дълги от 350 думи. Есетата са най-добрият начин да се представите в приемателната комисия.
 • Лично интервю: Интервюто подпомага Комитета при оценка на силните страни, мотивацията, личната ангажираност и способността да отговаря на нуждите на програмата. Интервюто също предлага на кандидата възможност да зададе въпроси и да обсъди индивидуални съображения с програмния директор. Свържете се с приложимия програмен офис, за да насрочите интервю. Ранните интервюта се насърчават.
 • Препоръки: Изискват се две препоръки, удостоверяващи академичните и професионални способности на кандидата. Една препоръка трябва да бъде от високопоставен офицер от организацията на кандидата. Втора трябва да бъде от непосредствен ръководител (или за самостоятелно заети кандидати, бизнес сътрудник), който има лични познания за работата на кандидата.
 • Такса за кандидатстване: Необходима е невъзстановима такса за кандидатстване в размер на 125 долара с подаване на формуляра за кандидатстване. Тази такса може да бъде платена онлайн с кредитна карта. Чековете или паричните нареждания могат да бъдат изпращани по по-долу адресите. Тази такса се освобождава за кандидатите, които присъстват на информационна сесия през последната година.
Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 1 курсове в Tulane A B Freeman School of Business »

Последна актуализация Октомври 8, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Ян. 2020
Duration
17 
Задочно обучение
Price
98,900 USD
Обучението включва регистрационни и курсови такси, подготвителни класове, всички необходими учебници и учебни материали, учебни лаборатории, закуска и обяд в часовете на класа, самолетни билети, хотелски и групови ястия за международния семинар в чужбина.
Deadline
Ноем. 1, 2019
По място
По дата
Start Date
Ян. 2020
End Date
Май 2021
Крайна дата за записване
Ноем. 1, 2019

Ян. 2020

Location
Крайна дата за записване
Ноем. 1, 2019
End Date
Май 2021