Executive MBA (задочно обучение)

Общ преглед

Описание на програмата

Нашата глобална общност от студенти научава авангардни техники за управление в реалния свят както от водещи изследователи, така и от високоефективни бизнес мениджъри. Нашият глобален обхват е очевиден в класната стая; нашите студенти са невероятно разнообразни и преподавателският ни екип съответства на това ниво на многообразие.

Независимо дали искате да проследите текущата си кариерна траектория или да завъртите в изцяло нова посока, Trinity Executive MBA определя учебно пътуване, което помага на студентите да достигнат своя потенциал. Предоставен над две години, Trinity Executive MBA е проектиран да реализира целите ви, като същевременно се вписва в графика ви.

Трите ни основни области на върхови постижения са:

 • Обучение на живо
 • ръководство
 • Международен фокус

акредитация

Trinity Business School се признава от следните престижни международни акредитиращи органи: Асоциация на MBAs (AMBA) и EQUIS (Европейската система за подобряване на качеството). Това ни поставя сред първите 1% от бизнес училищата в световен мащаб.

 • Обучение на живо

Trinity MBA се откъсва от традиционния подход. Ние се фокусираме върху Live Action Learning - да ви вкараме в истински компании с реални проблеми. Извеждайки ви извън зоната си на комфорт, вие ще надграждате наученото в класната стая и ще я прилагате при реални бизнес проблеми.

Ще предприемете три фирмени проекта в редица отрасли по цялата програма; всеки се справя със специфични стратегически бизнес въпроси. Работейки в групи, ще проведете анализ на проблемите, ще създадете стратегия и ще предоставите решения директно на висшите заинтересовани страни на всяка компания. На всеки етап ще бъдете подкрепяни от преподаватели, индивидуални и екипни тренировки и различни семинари за умения.

 • Развитие на лидерски умения

Лидерството и професионалното развитие е неразделна част от MBA Trinity. Индивидуалното и екипно коучинг, семинари и лекции за гостите в индустрията се провеждат непрекъснато по време на цялата програма. Три отделни модула за обучение за лидерство предоставят инструментите за развитие на вашия личен стил на лидерство, самосъзнание и знания. Trinity MBA стартира с уникална индукционна седмица в графство Майо, Ирландия. Напълно потапящо, селско и офлайн преживяване, вие ще започнете своето пътуване за лидерство и професионално развитие и изковавате връзки със съучениците си.

 • Международен фокус

Нашите студенти и преподаватели по MBA са силно международна и разнообразна общност. Вашите съученици ще имат успех и ще дойдат от всички краища на света. Ние вграждаме глобален фокус във всичко, което правим - от модулите, които доставяме, до глобалния наличен опит. В Южна Африка, Бразилия и Белгия има триседмични международни избори за пребиваване, които оживяват обучението в клас.

местоположение

Доставя се предимно в кампуса вечер. Trinity Business School се намира в сърцето на Trinity College в Дъблин, най-старият и престижен университет в Ирландия, в центъра на Дъблин; жив център за глобален бизнес. Нашата нова съвременна сграда е дом на съоръжения от световна класа и международен факултет, фокусиран върху основните ни ценности на съвременното управление, устойчивост и етично лидерство.

Основна статистика

 • 11 години среден трудов стаж
 • 41% международен
 • 46% женски / 54% мъжки баланс между половете129158_photo-1552664730-d307ca884978.jpeg

Вие X Ventures / Unsplash

Процесът на кандидатстване

Ние възприемаме цялостен подход за оценка на заявленията. Заедно с вашия професионален опит и академични данни, ние искаме да научим повече за вас и вашите цели чрез процеса на кандидатстване.

Изисквания за вход

 • Бакалавърска степен или еквивалент
 • Минимум 3 години професионален или мениджърски трудов стаж
 • Предпочитан минимален GMAT резултат от 550 или еквивалентен GRE резултат *
 • Доказателство за владеене на английски език, ако английският не е вашият роден език

Как да кандидатствам:

Попълнете онлайн формуляра за кандидатстване, прикачете подкрепящата си документация (CV, преписи, GMAT) и отговорете на три въпроса за есе.

стипендия

Кандидатите за самофинансиране се препоръчват да кандидатстват за стипендия, като изтеглят формуляра от секцията такси и стипендии на уебсайта на Trinity MBA и качват попълнения формуляр във вашата онлайн форма за кандидатстване. tcd.ie/business/mba

Моля, свържете се с нас за повече подробности или ни изпратете вашето CV, за да разгледаме предварително заявление. имейл: TheTrinityMBA@tcd.iePhone: 353-1-896-4867

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Our graduates benefit from having earned a cutting edge business degree from a university that is both well-known and highly ranked across the world. Trinity is ranked 1st in Ireland and among the top ... Научете повече

Our graduates benefit from having earned a cutting edge business degree from a university that is both well-known and highly ranked across the world. Trinity is ranked 1st in Ireland and among the top global universities. Свиване

Акредитации