Executive MBA - Международна акредитирана програма в Рим

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

3 причини да кандидатствате за вашия SSM MBA днес

 1. Нашата MBA степен е акредитирана в САЩ и ЕС.
 2. Завършете MBA след 1 година!
 3. Учете в красивия исторически център на Рим, Италия!

Акредитации

 • INSEEC е университет, акредитиран съгласно законите на Министерството на народната просвета във Франция и ЕС.
 • SSM е одобрено от ЮНЕСКО / Международна асоциация на университетите
 • SSM е акредитиран чрез IACBE
 • SSM е сертифицирано висше образование за качество, сертифицирано от EduQua
 • SSM е акредитирана институция от Министерството на ветераните на САЩ

Програмата Executive MBA в Швейцарското училище по мениджмънт е предназначена специално за бизнесмени с високи постижения, които искат да продължат да се обучават. Иновативната учебна програма на програмата и средата за съвместно обучение ви помагат да прилагате своите знания и умения при проблеми, с които се сблъсквате на днешния пазар. Изключителен факултет ви излага на съвременни идеи и практики.

Програмата се основава на общ основен учебен план от 12 курса по общо управление, 3 курса за специализация и дипломна работа или бизнес план. Той е предназначен да оборудва професионалистите с компетенциите, необходими за успешна кариера на мениджърско ниво и извън него.

Обща основна учебна програма

 • Лидерство и организационно поведение
 • Управление на човешките ресурси
 • Международни умения за преговори
 • Стратегическо финансово управление
 • Вижте пълен списък на основните класове на нашия уебсайт!

Студентите ще завършат магистърска степен по бизнес администрация. Можете да изберете една от следните специализации:

Глобален мениджмънт

Изисквания за вход

Нуждаете се от бакалавърска степен и минимум 3-годишен опит на ръководна длъжност, за да кандидатствате за нашата програма MBA Executive. Ако не притежавате бакалавърска степен, ние също можем да ви помогнем да получите такъв чрез нашата интегрирана програма BBA / MBA, стига да имате подходящ трудов стаж.

Прием на програма

Програмата продължава 12 месеца и има прием в началото на всеки месец.

Отзиви

"Аз съм работещ човек и се присъединих към SSM като възрастен студент, защото исках да продължа бизнес административен превозвач. SSM предоставя вида обучение, от което се нуждая. Занятията се провеждат в малки групи в семейна атмосфера, където студенти и преподаватели взаимодействат с лекота. Трябва да благодаря на преподавателите за вниманието, отделено на всеки един от нас в час. Това ми помогна да изградя самочувствието си. Очаквам с нетърпение да продължа професионалното си развитие в SSM. "

Джази Ф. Г
SSM DBA Student


„Програмата BA (Hons) в Швейцарското училище по мениджмънт е отлична. Инструкторите предават всички необходими знания и споделят своя опит, необходими за успешна работа в конкурентна среда. Ако учиш усилено в класната стая, докато си в свободното време непрекъснато кандидатствате за интересни работни места, няма да имате затруднения с намирането на работа. Предложиха ми две позиции по време на следването си. Реших да приемам ново предизвикателство във Великобритания. Въпреки че променя страната, продължавам да уча в швейцарското училище на Мениджмънт, Рим чрез дистанционно обучение. Бих препоръчал програмата за бакалавърска степен (отличие) в SSM. "

Рикардо Готилф
Студент от SSM BA


"Отидох в Швейцарското училище по мениджмънт в Рим за програмата за двойно награждаване на BBA и съм сигурен, че се радвам, че го направих! Размерите на класовете бяха страхотни, учителите полезни и се наех още преди да завърша. Сега съм в кариера, която обичам и не бих могъл да бъда по-щастлив. "

Джоан Хемирон
Консултант по HRM в Световната програма за храна - завършил SSM


„Като студент, който учи в Америка дълго време, забелязах, че има много студенти, които могат да правят това, което вече правя. SSM ми дава тази допълнителна стъпка напред в живота и кариерата ми, за която не можех да поискам никъде другаде!"

Масахару Какумото

SSM BA (Hons) студент


Моля, изпратете своето заявление или всякакви въпроси на следния имейл адрес: info@ssm.swiss. Можете да изтеглите нашия формуляр за кандидатстване и да намерите пълните процедури за кандидатстване на нашия уебсайт на адрес https://ssm.swiss/executive-mba-degree/.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Научете повече

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Свиване