MBA-obrazovanie.com

EMBA Provo - EMBA програми в Provo - EMBA в Provo

Предназначен за професионалисти, които вече имат значителни практически знания и опит, степента за следдипломно образование Executive MBA (EMBA) има за цел да даде на студентите необходими инструменти те да постигнат успех в кариерата си. Може даже да работите и да се учите по едно и също време, тъй като опитът от реалния живот допринася много за образованието и академичната среда.

Ако искате да се изкачи по корпоративната стълбица и да спечелят мениджърска позиция, с MBA е за вас. Тази програма дава знания и умения, за да спечелят гъвкавост, от гледна точка на разбирането, на набор от функционални, бизнес райони. Плюс възможността да използват средства и анализ, за ​​да допринесе за стратегическо планиране и вземане на решения.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Прово е най-големият град е Юта Каунти, САЩ. Заедно с други висши учебни заведения в града е известно за здравеопазване и образование грижи. Лавел Edward Stadium, Marriot център, Peaks Ice Arena, Прово река и магазините на River Woods са най-посещаваните места от студентите.

EMBA Provo - Вземете EMBA в Provo. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Резултати Filter

изпълнителна програма mba

Marriott School of Management, Brigham Young University
Кампус Задочно обучение 23 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Provo

Изпълнителната програма за MBA в Училището по мениджмънт на Marriott ще бъде най-предизвикателната две години от живота ви.