MBA-obrazovanie.com

EMBA Ithaca - EMBA програми в Ithaca - EMBA в Ithaca

Степента EMBA програми са гъвкави и достъпни възможности за образование на пълно работно време, работещи професионалисти. В днешния "и пазара на труда, то " не е лесно да се намери на конкурентно предимство. Заети, така и безработни хора, огледайте се за EMBA.

MBA е програма, предназначена за студенти, които искат да продължат научните си умения и да ги прилагат за действителните реални бизнес ситуации. Това води учениците да отразят и промените позицията си по отношение на избора на бъдещата им кариера. Учениците се научават едно широко разбиране на ключовите функции на редица бизнес области и използването на тези умения, за да допринесат за стратегическото ръководство на един бизнес.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Разположен в центъра на Ню Йорк е градът на Итака. Той има репутация на домакин на Ivy League университет в името на Cornell University, който има близки до 20000 студенти. Също така е дом на редица колежи и институции, предлагащи широка гама от програми в различните професии.

EMBA Ithaca - Вземете EMBA в Ithaca. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Резултати Filter

Executive MBA / MS в здравеопазването

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Ithaca

Подготовка на здравните специалисти за улесняване на промените и стимулиране на иновациите - от вътрешни организации и от цялата индустрия.

Executive MBA Americas

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Кампус Задочно обучение 17 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Ithaca

Вашият уикенд, вашият град - спечелете магистърска програма по Бръшляновата лига близо до дома си.

Executive MBA Metro NY

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Кампус Задочно обучение 22 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Ithaca

МВА на Ivy League за работещи професионалисти - усъвършенствайте уменията си и развивайте лидерския си потенциал.