Filter
EMBA
Съединени Американски Щати New York Ithaca Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

EMBA Ithaca - EMBA програми в Ithaca - EMBA в Ithaca

Степента EMBA програми са гъвкави и достъпни възможности за образование на пълно работно време, работещи професионалисти. В днешния "и пазара на труда, то " не е лесно да се намери на конкурентно предимство. Заети, така и безработни хора, огледайте се за EMBA.

MBA е програма, предназначена за студенти, които искат да продължат научните си умения и да ги прилагат за действителните реални бизнес ситуации. Това води учениците да отразят и промените позицията си по отношение на избора на бъдещата им кариера. Учениците се научават едно широко разбиране на ключовите функции на редица бизнес области и използването на тези умения, за да допринесат за стратегическото ръководство на един бизнес.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Разположен в центъра на Ню Йорк е градът на Итака. Той има репутация на домакин на Ivy League университет в името на Cornell University, който има близки до 20000 студенти. Също така е дом на редица колежи и институции, предлагащи широка гама от програми в различните професии.

EMBA Ithaca - Вземете EMBA в Ithaca. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
New York
Ithaca
Тип на обучение
Темпо на обучение
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Подготовка на здравните специалисти за улесняване на промените и стимулиране на иновациите - от вътрешни организации и от цялата индустрия. ... [+]

Подготовка на здравните специалисти за улесняване на промените и стимулиране на иновациите - от вътрешни организации и от цялата индустрия.

Executive MBA / MS в здравеопазването лидерство е двойна степен програма в Ню Йорк. Тази двугодишна изпълнителна програма ще усъвършенства кариерата ви и ще укрепи способността ви да водите значима промяна в здравеопазването.

Какво прави Executive MBA / MS в програмата за лидерство в здравеопазването различна?... [-]
Съединени Американски Щати Ithaca
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Вашият уикенд, вашият град - спечелете магистърска програма по Бръшляновата лига близо до дома си. ... [+]

Вашият уикенд, вашият град - спечелете магистърска програма по Бръшляновата лига близо до дома си.

Програмата Executive MBA Americas е съобразена с нуждите на работещите професионалисти, които искат да напреднат в кариерата си, без да ги прекъсват. Спечелете MBA с класове всяка друга събота и неделя в класната стая, свързана с вашия град.

Какво прави програмата Executive MBA Americas различна?

Нейната международна класна стая и мрежа. Свържете се със съученици в цяла Северна и Южна Америка чрез интерактивни видеоконферентни връзки на живо, докато посещавате уроци с хора от групата на вашия град.... [-]

Съединени Американски Щати Ithaca
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
17 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

МВА на Ivy League за работещи професионалисти - усъвършенствайте уменията си и развивайте лидерския си потенциал. ... [+]

МВА на Ivy League за работещи професионалисти - усъвършенствайте уменията си и развивайте лидерския си потенциал.

Какво прави програмата Executive MBA Metro NY различна?

Неговият уникален формат за доставка. Уроците се провеждат през всеки друг уикенд, но поглъщащата среда е отражение на опита в жилищни програми.

Учебните курсове на Executive MBA на Джонсън се преподават от световноизвестния факултет на Cornell в събота и неделя в иновационния център Tata в университетския университет Cornell Tech в Ню Йорк. Жилищният компонент, включително престой в събота вечер в 4-звезден хотел в Ню Йорк, ви позволява да останете напълно потопени в курсови и екипни проекти с минимално разсейване.... [-]

Съединени Американски Щати Ithaca
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
22 месеца
Кампус
Научете повече на английски