MBA-obrazovanie.com

EMBA Chicago - EMBA програми в Chicago - EMBA в Chicago

Чикаго е град, който става все по-съществено значение за глобалния бизнес свят. Получаването на Чикаго EMBA ще осигури високо качество на образованието в една вълнуваща международна град.

Чикаго EMBA програми дават сегашните опитни бизнес професионалисти, уменията и опита, необходими, за да се превърне изпълнителни ръководители. Учениците често идват от бизнес среди в управлението, финанси, маркетинг, консултиране, операциите и информационните технологии. Курсова в Чикаго EMBA програми се фокусират върху теми като стратегическо управление, регулаторни среди, международен бизнес и организационно поведение, за да назовем само няколко. Завършилите печелите Чикаго EMBA имат познанията и образованието е необходимо да се държи по-високи управленски позиции, независимо дали тя е в малък бизнес или международна корпорация.

Ако и вие обмисляте Chicago EMBA, а след това да погледнем чрез опциите по-долу, за да намерите на образованието, че сте били търсите!

Резултати Filter

EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
Кампус Задочно обучение 17 - 21 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Notre Dame Chicago + още 1

Бизнес лидерите се нуждаят от нещо повече от технически умения; те имат нужда от капацитет, смелостта, перспектива и характер да бъде ефективен, стратегически лидери. Програмата на Notre Dame Executive MBA, класирана на 15-тата в света както The Economist и Bloomberg Businessweek, учи бизнес лидери да разберат голямата картина и шофиране успех на работното място ...

изпълнителен MBA

University of Chicago Booth School of Business
Кампус Задочно обучение 21 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Chicago Philadelphia Великобритания London Испания Madrid + още 5

Ще се съсредоточите върху генерирането, анализирането, сравняването и усъвършенстването на идеите. Подобрявайки ги. Още по-добре. Защо? Тъй като не съществуват никакви отговори или прости правила, които да се използват в бизнеса.