MBA-obrazovanie.com

EMBA Florida - EMBA програми в Florida - EMBA в Florida

Предназначен за професионалисти, които вече имат значителни практически знания и опит, степента за следдипломно образование Executive MBA (EMBA) има за цел да даде на студентите необходими инструменти те да постигнат успех в кариерата си. Може даже да работите и да се учите по едно и също време, тъй като опитът от реалния живот допринася много за образованието и академичната среда.

Лица, които вече са спечелили бакалавърска степен и желаят да увеличи още повече своите знания и обучение могат да изберат да печелят магистърска степен по бизнес администрация, или MBA. Един MBA е двугодишна програма, която може да помогне в подготовката висшисти за кариера в лидерство и мениджмънт в света на бизнеса.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

EMBA Florida - Вземете EMBA в Florida. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Резултати Filter

Executive MBA

Rollins Crummer Graduate School of Business
Кампус Редовно обучение 18 - 20 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Winter Park

MBA - изпълнителен майстор по бизнес администрация

ISEAD Business School
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 14 месеца Запитване на информация Колумбия Bogotá Испания Madrid Съединени Американски Щати Miami + още 4

Проектиран за "висши" мениджъри висши, изпълнителният Учителя по бизнес администрация ISEAD Business School е гъвкава и предизвикателна програма. Популяризира екипно сътрудничество, лидерство, адаптивност и генериране на нови идеи, които да поставят под въпрос действителността. Всичко това в една среда на културното многообразие, което обогатява опита на студента и организацията му.

изпълнителен MBA

Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business
Кампус Задочно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Fort Myers

Програмата предоставя усъвършенствани инструменти за управление в предизвикателна и интерактивна учебна среда, която подпомага постигането на водеща и лидерска позиция от страна на участниците.

Executive MBA

University of Tampa - Sykes College of Business
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Tampa + още 1

The AACSB акредитирани Executive MBA програмата е предназначена за опитни професионалисти, които търсят сътрудничество и интердисциплинарен подход към овладяването на изкуството на лидерството в новата икономика и подготвя да доведе в следващия.