MBA-obrazovanie.com

EMBA El Monte - EMBA програми в El Monte - EMBA в El Monte

Изпълнителният MBA програма е глобална програма за управление за цел да отговори на нуждите на средата на кариерата професионалисти.Той разработва ефективни мениджъри за днес "е динамична глобална организация

Ако искате да се изкачи по корпоративната стълбица и да спечелят мениджърска позиция, с MBA е за вас. Тази програма дава знания и умения, за да спечелят гъвкавост, от гледна точка на разбирането, на набор от функционални, бизнес райони. Плюс възможността да използват средства и анализ, за ​​да допринесе за стратегическо планиране и вземане на решения.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

В град El Monte се намира в San Gabriel Valley в Лос Анджелис, Caliafornia. Населението му през 1930 г., използвани за да се състои от бели заселници, въпреки че през последните години, демографските данни са се променили с латиноамериканците, съставляващи по-голямата част.

EMBA El Monte - Вземете EMBA в El Monte. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Резултати Filter

EMBA в изпълнителния мениджмънт и предприемачеството

California Institute of Advanced Management
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 11 - 22 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати El Monte + още 2

Изпълнителното ръководство на CIAM