Filter
EMBA
Съединени Американски Щати Massachusetts Boston Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

EMBA Boston - EMBA програми в Boston - EMBA в Boston

Бостън е световен капитал за бизнеса, независимо дали това е банковото дело, биотехнологията или маркетинг. Необходимо е също така дом на изключително класират бизнес училищата, където учениците могат да преследват една степен EMBA Бостън. Историческият град Бостън предлага столичния усещане в интелектуално стимулираща атмосфера.

EMBA Бостън програми са предназначени за средата на кариерни специалисти, които имат значителен професионален опит, които се стремят да допринесе за тяхното образование и кариера. Студентите имат възможност да продължат да работят, докато следват в EMBA Бостън. EMBA Бостън програми имат глобален компонент, който изследва бизнес в развитите и развиващите се страни. В допълнение към силно отличава факултета, студентите ще се учат от изявени гост лектори, както и състуденти, които могат да доведат до практически знанията си за околната среда, обучение.

Вземете, че следващата стъпка в приближаването на вашите професионални и лични цели.Превъртете през опциите по-долу и да научат повече за EMBA Бостън. Може да откриете перфектния степента чакат за вас!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Massachusetts
Boston
Тип на обучение
Темпо на обучение
Hult International Business School

Global Executive MBA Hult предлага най-глобално, практични и гъвкави бизнес образование достъпно. Изграждане на програма около собствения си график и надграждане на умени ... [+]

Global Executive MBA Hult си предлага на разположение на най-глобално, практичен и гъвкав бизнес образование. Изграждане на програма около собствения си график и надграждане на уменията си, за да растат инстинктите на един предприемач, визия, която надхвърля границите, и желание да оспори статуквото.

Спечелете си степен в най-малко 18 месеца, 21 дни от офиса.

Тъй като времето е вашият най-ценен актив, нашата интензивна учебна програма ви позволява да завършите на непълно работно време степен на дълги уикенди и лятото, за да се максимизира използването на времето си.... [-]

Съединени Американски Щати San Francisco New York Cambridge Boston  + 1 Още
Август 2019
Английски
Задочно обучение
18 - 24 години
Кампус
Научете повече на английски