MBASTUDIES

EMBA Чикаго - EMBA програми в Чикаго - EMBA в Чикаго

Чикаго е град, който става все по-съществено значение за глобалния бизнес свят. Получаването на Чикаго EMBA ще осигури високо качество на образованието в една вълнуваща международна град.

Чикаго EMBA програми дават сегашните опитни бизнес професионалисти, уменията и опита, необходими, за да се превърне изпълнителни ръководители. Учениците често идват от бизнес среди в управлението, финанси, маркетинг, консултиране, операциите и информационните технологии. Курсова в Чикаго EMBA програми се фокусират върху теми като стратегическо управление, регулаторни среди, международен бизнес и организационно поведение, за да назовем само няколко. Завършилите печелите Чикаго EMBA имат познанията и образованието е необходимо да се държи по-високи управленски позиции, независимо дали тя е в малък бизнес или международна корпорация.

Ако и вие обмисляте Chicago EMBA, а след това да погледнем чрез опциите по-долу, за да намерите на образованието, че сте били търсите!

Резултати Filter

EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
EMBA
<
Задочно
<
17&nbsp;-&nbsp;21 месеца
Английски
Кампус

Бизнес лидерите се нуждаят от нещо повече от технически умения; те имат нужда от капацитет, смелостта, перспектива и характер да бъде ефективен, стратегически лидери. Програма ...

Научете повече