MBASTUDIES

EMBA Зимен парк - EMBA програми в Зимен парк - EMBA в Зимен парк

Предназначен за професионалисти, които вече имат значителни практически знания и опит, степента за следдипломно образование Executive MBA (EMBA) има за цел да даде на студентите необходими инструменти те да постигнат успех в кариерата си. Може даже да работите и да се учите по едно и също време, тъй като опитът от реалния живот допринася много за образованието и академичната среда.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Winter Park е "град на културата и културното наследство".Градът е разположен в централната част на Флорида и е известен предимно със своите музеи, граждански сгради и либерални изкуства колежи

EMBA Зимен парк - Вземете EMBA в Зимен парк. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Резултати Filter

Rollins Crummer Graduate School of Business
EMBA
<
Редовно
<
18&nbsp;-&nbsp;20 месеца
Английски
Кампус

Което позволява по-голяма персонализация въз основа на вашите интереси. Студентите завършват на 18 месеца въз основа на пътя на концентрацията, който решите да изберете. Изпъл ...

Научете повече