MBA-obrazovanie.com

Online EMBA Ямайка - EMBA програми Ямайка EMBA

Магистърска степен Executive MBA (EMBA) е предназначена за опитни професионалисти и топ-мениджъри, които имат желание и достатъчен опит да придобият необходими умения за лидерски и управленски позиции. Студентите, които следват в такива програми, придобиват лидерски умения и знания за финанси, маркетинг и други важни теми.

Магистърска степен по бизнес администрация или MBA е двугодишен степен завършил ниво, че хората могат да следват след изкарва бакалавър. Придобиването на МБА може да помогне за завършилите придобиват важно знания, умения и опит, което трябва да започне кариера в корпоративния свят.

 

Ямайка е островна държава в Карибско море, се състои третата по големина остров на Големия Антили.

Online EMBA Ямайка - Вземете Online EMBA Ямайка. All Online EMBA програмата и информация за училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

Резултати Filter

Британската изпълнителен магистърска степен по бизнес администрация

University College Of The Caribbean
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 20 - 24 месеца Запитване на информация Ямайка Kingston + още 1

Програмата се фокусира върху въпроси в рамките на съвременната глобална среда, и насочва участниците да се съсредоточат върху текущите нужди на бизнеса, както и предоставянето им с теоретична база, за да тълкува въпросите на управление и концепции.

изпълнителен майстор на бизнес администрацията степен-Ямайка

University of New Orleans College of Business Administration
Кампус Задочно обучение 17 месеца Запитване на информация Ямайка Kingston Съединени Американски Щати New Orleans + още 2

програма Executive MBA UNO е напълно акредитиран от University Съвета на Ямайка (UCJ), Южна асоциация на колежите и училищата (СЗС), и Асоциацията на Advance Collegiate училища на бизнес (AACSB) International.