MBA-obrazovanie.com

EMBA Южна Корея - EMBA програми Южна Корея - EMBA

Южна Корея е лидер в много индустрии, като например технологии, роботиката, и бизнеса. Неговият икономически растеж е да служи като модел за развиващите се страни. Това е така, защото от това, че Южна Корея е привлекателна за чуждестранни студенти, желаещи да упражняват EMBA, както и международни бизнес професионалисти. Студентите могат да се възползват от по-голямата професионална мрежа, като в същото време се наслаждавате на красиви пейзажи и култура.


EMBA Южна Корея програми са предназначени за бизнес професионалисти, обикновено на ръководни позиции, да придобият умения и знания, необходими, за да станат компетентни мениджъри. Студенти от EMBA Южна Корея могат да кандидатстват, което са научили в обучението си на работното си място, докато работата им опит към учебната среда. Студенти от EMBA Южна Корея ще се опита строга курсова която се фокусира върху фундаменталните бизнес принципи, като същевременно подчертава, управление и лидерство.


EMBA Южна Корея може да ви помогне да напредне в кариерата си на следващото ниво. Превъртете през опциите EMBA Южна Корея по-долу, и да предприеме следващата стъпка към вашите професионални цели!            

Резултати Filter

изпълнителен MBA

Korea University Business School
Кампус Задочно обучение 2 години Март 2020 Южна Корея Seoul Китай Shanghai Сингапур Singapore + още 4

Целта на Изпълнителния MBA е да обучава лидери, а не просто мениджъри. Ние правим това, като предоставяме необходимите знания за бизнес функции с нашите иновативни учебни програми. Ние помагаме да се оформи способността на нашите студенти да мислят както функционално, така и критично.

глобалната Executive MBA (Гемба)

University of Washington Foster School of Business
Кампус Задочно обучение 18 месеца Март 2020 Южна Корея Seoul Съединени Американски Щати Seattle San Francisco + още 3

Чрез партньорство между UW и Yonsei School of Business, GEMBA предлага на опитни мениджъри изключително обучение по МВА и основно международно изложение.

изпълнителен MBA

University of Washington Foster School of Business
Кампус Задочно обучение 21 месеца Март 2020 Съединени Американски Щати Seattle Южна Корея Seoul San Francisco + още 3

Потопете се в стимулиращо, интерактивно учене, където обменяте идеи с 40-50 опитни колеги от Училището по бизнес магистър Майкъл Г. Фостър във Вашингтонския Университетски Университет.