MBASTUDIES

EMBA Южноафриканска Република - EMBA програми Южноафриканска Република - EMBA

Южна Африка се превърна в икономическа сила за цяла Африка, което го прави отлично място за високо качество и възнаграждаване програми EMBA. Бизнес програми в Южна Африка имат дълга история и продължават да растат, като дори по-голяма стойност до известна степен от Южна Африка. Студентите, преследващи EMBA Южна Африка присъстват на много от световна класа образователни институции, както и да се възползват от красотата на пейзажа и културата.


Програми EMBA Южна Африка занесете "ръце на" подход, като се набляга на прилагането на теорията към практиката. Студенти от EMBA Южна Африка получат силна Фондация на бизнеса чрез основните класове, като се съсредоточава върху IT, глобализацията, етика, управление и лидерство. Студентите, които преследват EMBA Южна Африка често са актуални бизнес професионалисти, които работят, за да даде тласък на кариерата си на следващото ниво на изпълнителната лидерство.


Ако търсите за академично предизвикателна и стимулираща среда, а след това EMBA Южна Африка може да е програмата за вас. Обърнете внимание чрез опциите по-долу!

Резултати Filter

UCT GSB Изпълнителен MBA

University of Cape Town Graduate School of Business
EMBA
Февр. 2021
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

UCT GSB MBA, специализирана в Изпълнителния мениджмънт (EMBA), е приложен опит за обучение на ръководители и ръководители, който ще ви помогне да се развивате във вашата изпъл ...

Научете повече

Международни MBA

ISM - International School of Management
EMBA
<
Задочно
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Нашият International MBA ви дава глобален ръб, който трябва да вземете лидерската си кариера на върха. Създадена за работещи мениджъри, програмата предлага цялата академична с ...

Научете повече