Filter
EMBA
Швеция Gothenburg Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

EMBA Gothenburg - EMBA програми в Gothenburg - EMBA в Gothenburg

An EMBA може да бъде решение. Тя ви позволява да запазиш работата си, се учат от експерти и прилагат нови умения веднага обратно в работната сила.

Магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е завършил степен, че отнема около две години на обучение, за да получите. Лица, които печелят тази степен печалба важни знания и опит в сферите на бизнеса и управлението, и могат да бъдат в състояние да си намерят работа бързо, поради подобрените им степента на владеене.

 

Швеция (Sverige) е най-големият от северните страни, с население от около 9,5 милиона. Тя граничи с Норвегия и Финландия и е свързана с Дания чрез мост на Йоресунд (Öresundsbron). Швеция има силна традиция да бъде отворен, но дискретно страната.

Град Гьотеборг се намира в западното крайбрежие на Швеция. Той е втори по големина град в страната и има над 500 хиляди жители. Гьотеборг има два университета Технологичния университет Чалмърс и Университета на Гьотеборг.

EMBA Gothenburg - Вземете EMBA в Gothenburg. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Швеция
Gothenburg
Тип на обучение
Темпо на обучение
School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg

Тройна корона акредитирана частно време Executive MBA програма на английски език в Университета на Гьотеборг училище по бизнес икономика и право, Швеция. ... [+]

Нашата Executive MBA програма е единствената AMBA-акредитирана програма за MBA в Швеция. Това е програма за управление на непълно работно време, проведена на английски език над 21 месеца, която:

- Вдъхновява ви да получите достъп до най-новото мислене в рамките на мениджмънта

- Предизвиква ви да приложите тези нови идеи към ежедневната си работа

- Дава ви началото на успеха в глобализирания свят... [-]

Швеция Gothenburg
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
21 месеца
Кампус
Научете повече на английски