MBASTUDIES

EMBA Стокхолм - EMBA програми в Стокхолм - EMBA в Стокхолм

Стокхолм е идеална дестинация за завършил бизнес степен в продължение на много професионалисти от цял ​​свят, а. Швеция има дълга история на високи постижения в научните среди и е дом на много мултинационални корпорации и фирми. An EMBA в Стокхолм може да бъде уникална възможност за високо качество на учебната програма в съчетание с професионално развитие в една жизнена и международен град докажа.

Тъй като Швеция е напред мислене общество, EMBA в Стокхолм програми ценим иновативни и нови идеи, които интегрират бъдещите тенденции. The EMBA в Стокхолм програми са предназначени за бизнес професионалисти, които искат да получат образование и умения, необходими за кариерно израстване на изпълнителни и горната част на управленски позиции. С EMBA в Стокхолм, завършилите могат да изградят огромна професионална мрежа, която може да се раздели на региона, както и да придобият ценен международен опит, който може да осигури конкурентно предимство на световния пазар на труда.

Прегледайте EMBA в Стокхолм програми по-долу и може да откриете, степента, че сте били търсите!

Резултати Filter

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
EMBA
<
Задочно
<
4 семестри
Английски
шведски
Кампус

Изпълнителната програма MBA предлага уникален образователен опит, фокусиран върху международни лидерски и управленски практики, приложими към настоящи и бъдещи организационни ...

Научете повече