MBA-obrazovanie.com

EMBA Lausanne - EMBA програми в Lausanne - EMBA в Lausanne

EMBA програми предоставят възможности за опитни професионалисти, за да допринесе за тяхното образование и кариера. Те могат да получат по-широка гама от нови умения чрез комбиниране на курсова работа с ръце на професионален опит. Лозана е най-добрият избор за много професионалисти, които искат да се EMBA, тъй като е известен със своите финансови и банкови индустрии. An EMBA в Лозана е чудесно за иновации в бизнеса с множество възможности за напредък в кариерата.

Уникален аспект на EMBA програми е цялостната професионалния опит на участниците. Екипен подход често се използва, за да се даде възможност за споделяне на различни гледни точки по различни теми; в резултат на опит стимулиращо учене. EMBA в Лозана програми отразяват сложни ниво на знания по отношение на редица съвременни теми за управление.EMBA в Лозана програми също предполагат добре развита разбиране на стратегическото мислене и планиране и могат да помогнат на специалистите да развият необходимите за допълнителна отговорност за управление на уменията, често в изпълнителната лидерство или горни позиции в управлението.

EMBA в Лозана програми се преподават от най-добрите професори, включващи уникални и интерактивни методики на обучение. An EMBA в Лозана е една чудесна възможност да ви помогне да постигнете вашите лични, академични и професионални цели. Обърнете внимание по-долу, за да разберете какви програми, които ви очакват!

Резултати Filter

изпълнителен MBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA
Кампус Задочно обучение 16 месеца Август 2019 Швеция Lausanne

HEC Lausanne Executive MBA помага на професионалистите в средния живот да трансформират кариерата си, да се възползват от нови възможности и да отразяват своята личност, постижения и перспективи. Ние обаче правим много повече, отколкото да увеличим перспективите за работа. Нашата 16-месечна програма помага на хората да се трансформират фундаментално. Участниците са вдъхновени да станат агенти на промяната в своите компании, общности, индустрия ... и понякога в света.