Filter
EMBA
Швеция Lausanne Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

EMBA Lausanne - EMBA програми в Lausanne - EMBA в Lausanne

EMBA програми предоставят възможности за опитни професионалисти, за да допринесе за тяхното образование и кариера. Те могат да получат по-широка гама от нови умения чрез комбиниране на курсова работа с ръце на професионален опит. Лозана е най-добрият избор за много професионалисти, които искат да се EMBA, тъй като е известен със своите финансови и банкови индустрии. An EMBA в Лозана е чудесно за иновации в бизнеса с множество възможности за напредък в кариерата.

Уникален аспект на EMBA програми е цялостната професионалния опит на участниците. Екипен подход често се използва, за да се даде възможност за споделяне на различни гледни точки по различни теми; в резултат на опит стимулиращо учене. EMBA в Лозана програми отразяват сложни ниво на знания по отношение на редица съвременни теми за управление.EMBA в Лозана програми също предполагат добре развита разбиране на стратегическото мислене и планиране и могат да помогнат на специалистите да развият необходимите за допълнителна отговорност за управление на уменията, често в изпълнителната лидерство или горни позиции в управлението.

EMBA в Лозана програми се преподават от най-добрите професори, включващи уникални и интерактивни методики на обучение. An EMBA в Лозана е една чудесна възможност да ви помогне да постигнете вашите лични, академични и професионални цели. Обърнете внимание по-долу, за да разберете какви програми, които ви очакват!

Научете повече Свиване

Резултати

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

HEC Lausanne Executive MBA помага на професионалистите в средния живот да трансформират кариерата си, да се възползват от нови възможности и да отразяват своята личност, ... [+]

Време ли е да промените?

Съвременният живот рядко ни дава време да дишаме, да се отдръпваме и наистина да мислим какво искаме да постигнем. Решението да се кандидатира за MBA осигурява времето и пространството за промяна.

HEC Lausanne Executive MBA помага на професионалистите в средния живот Трансформират кариерата си, Да се ​​възползват от нови възможности и да разсъждават върху тяхната личност, представяне и перспективи. Ние обаче правим много повече, отколкото да увеличим перспективите за работа. наш 16-месечна програма Помага на хората да се трансформират фундаментално. Участниците са вдъхновени да станат агенти на промяната в своите компании, общности, индустрия ... и понякога в света. Акредитиран от Equis и AMBA, Програмата е последователно класирана сред най-добрите 100 водещи MBA в света Файненшъл Таймс, В допълнение към високото качество на преподаване и богатството на общността на HEC Lausanne, ние сме признати за нашия пионерски подход към Лично и професионално развитие, Разработихме нашата учебна програма, за да добавим това мощно измерение към основните модули за бизнес концепции и следователно да съпътстваме участниците в тяхната трансформация. ... [-]

Швеция Lausanne
Август 2019
Английски
Задочно обучение
16 месеца
Кампус
Научете повече на английски