MBA-obrazovanie.com

EMBA Horgen - EMBA програми в Horgen - EMBA в Horgen

Предназначен за професионалисти, които вече имат значителни практически знания и опит, степента за следдипломно образование Executive MBA (EMBA) има за цел да даде на студентите необходими инструменти те да постигнат успех в кариерата си. Може даже да работите и да се учите по едно и също време, тъй като опитът от реалния живот допринася много за образованието и академичната среда.

Магистърска степен по бизнес администрация или MBA е двугодишен степен завършил ниво, че хората могат да следват след изкарва бакалавър. Придобиването на МБА може да помогне за завършилите придобиват важно знания, умения и опит, което трябва да започне кариера в корпоративния свят.

 

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

EMBA Horgen - Вземете EMBA в Horgen. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Резултати Filter

Глобален Изпълнителен MBA (GEMBA)

Zurich Institute of Business Education
Кампус Задочно обучение 60 - 78 дни Февруари 2020 Швеция Horgen

# 14 Частно време Global EMBA - 2018 Класиране FT.com Курсовете CEIBS GEMBA са безпроблемно интегрирани във всички наши местоположения. Разширете глобалната си мрежа, като се присъедините към класовете на CEIBS GEMBA. С основните модули и избираеми елементи, обхващащи 5 континента, CEIBS Global EMBA е единствената наистина глобална програма, предлагана от едно бизнес училище. Тази 20-месечна програма за непълно работно време набляга на управленските въпроси, съчетана с развитието на ръководството и семинарите за обучение. Чрез прекарване на максимум 60 дни извън офиса, висшите ръководни кадри от висок потенциал или предприемачите имат възможност да развиват своята кариера и да изграждат своето предприятие, като дълбоко обогатяват и развиват своите лидерски умения и аналитични способности.