MBA-obrazovanie.com

EMBA Peñalolén - EMBA програми в Peñalolén - EMBA в Peñalolén

След придобиването на квалификационна степен в сфера на бизнес и обширен професионален опит, следващата крачка е степента Executive MBA (EMBA). Такива програми съчетават изучаване на такива дисциплини като финанси, счетоводство и маркетинг с придобиване на лидерски качества, което ви осигурява изпълнителни и управленски позиции.

Магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е завършил степен, че отнема около две години на обучение, за да получите. Лица, които печелят тази степен печалба важни знания и опит в сферите на бизнеса и управлението, и могат да бъдат в състояние да си намерят работа бързо, поради подобрените им степента на владеене.

 

Чили, официално Република Чили, е страна от Южна Америка заема дълга, тясна ивица земя между Андите на изток и Тихия океан на запад.

EMBA Peñalolén - Вземете EMBA в Peñalolén. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Резултати Filter

Executive MBA LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 1 година Септември 2019 Чили Peñalolén

Executive MBA LATAM е програма на непълен работен ден, която интернационализира и насърчава кариерите на своите участници, създавайки непосредствена стойност за техните организации.