MBA-obrazovanie.com

Online EMBA Централна Америка и Карибския басейн - EMBA програми EMBA Централна Америка и Карибския басейн

An EMBA може да бъде решение. Тя ви позволява да запазиш работата си, се учат от експерти и прилагат нови умения веднага обратно в работната сила.

Един MBA или магистърска степен по бизнес администрация е двугодишна програма степен. За да се преследват MBA, учениците трябва първо да са получили бакалавърска в сродна сфера. В програма MBA, студентите получават бизнес, свързана с курсова работа, която им квалификация за работа и управление на предприятия и дружества.

 

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Централна Америка е централната географски район на Северна и Южна Америка. Той е най-южният, isthmian част на Северна Америка континент, който се свързва с Южна Америка, от югоизток.

Online EMBA Централна Америка и Карибския басейн - Вземете EMBA Централна Америка и Карибския басейн. Съберете цялата Online EMBA програмата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за MBA, Централна Америка и Карибския басейн, Дистанционно обучение Filter

Британската изпълнителен магистърска степен по бизнес администрация

University College Of The Caribbean
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 20 - 24 месеца Запитване на информация Ямайка Kingston + още 1

Програмата се фокусира върху въпроси в рамките на съвременната глобална среда, и насочва участниците да се съсредоточат върху текущите нужди на бизнеса, както и предоставянето им с теоретична база, за да тълкува въпросите на управление и концепции.