MBA-obrazovanie.com

EMBA Хонг Конг - EMBA програми Хонг Конг - EMBA

Спечелете световна класа Executive MBA степен с програма EMBA Hong Kong, монолитен да отговори графика на кадри а. EMBA Hong Kong поставя професионално задвижва студенти в сърцето на бързо развиваща се глобална търговска област. Специалисти търсят, за да преминете кариера си с EMBA Hong Kong ще учат заедно с колеги професионалисти от цял ​​свят, създавайки уникална мрежа за бъдещо сътрудничество и личностно израстване.

Кандидатите за EMBA Hong Kong се предлагат уникален баланс между глобален фокус и местно опит, създаване на възможност за изпълнителни директори и мениджъри, за да бъдат изложени на бързото икономическо развитие в Китай и неговото динамично въздействие върху бъдещето на глобалния бизнес. Хонг Конг, като централен хъб китайски, позиции EMBA студенти за отлично качество на изпълнителната образование.

Една програма EMBA Хонг Конг се стреми да осигури специализирани висши мениджъри с умения и приложни знания на съвременната управленска теория и практика, както и да се улесни методи за решаване на проблеми и стратегическо главницата да се подготви за неизбежните предизвикателства на жизнена и все по-променящата се бизнес среда на Greater China и света.

Ако търсите за една степен EMBA Hong Kong, тогава сте попаднали на правилното място! Преминете през по-долу, вашите възможности!

Резултати Filter

Хенли гъвкава изпълнителен MBA в Азия

Henley Business School Asia
Кампус Задочно обучение 2 години Септември 2020 Хонг Конг

The Henley Flexible Executive MBA е на 2-годишна програма на непълно работно време, предназначено за опитни мениджъри и заети мениджъри, които искат да развиват своите международни компетенции за управление.

Henley Flexible Executive MBA в Азия

Henley Business School Asia
Кампус Задочно обучение 24 месеца Запитване на информация Хонг Конг

Програмата съчетава комбинация от индивидуално и групово обучение, онлайн и лице в лице работилници. Този иновативен и изключително подходяща квалификация MBA е за опитни мениджъри, които искат да продължат да работят на пълен работен ден, докато учи непълно работно време.