Filter
EMBA
Холандия Utrecht Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

EMBA Utrecht - EMBA програми в Utrecht - EMBA в Utrecht

Предназначен за професионалисти, които вече имат значителни практически знания и опит, степента за следдипломно образование Executive MBA (EMBA) има за цел да даде на студентите необходими инструменти те да постигнат успех в кариерата си. Може даже да работите и да се учите по едно и също време, тъй като опитът от реалния живот допринася много за образованието и академичната среда.

MBA е програма, предназначена за студенти, които искат да продължат научните си умения и да ги прилагат за действителните реални бизнес ситуации. Това води учениците да отразят и промените позицията си по отношение на избора на бъдещата им кариера. Учениците се научават едно широко разбиране на ключовите функции на редица бизнес области и използването на тези умения, за да допринесат за стратегическото ръководство на един бизнес.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Утрехт е известен с наличието на богата култура и преобладаващите холандските традиции. Всички тези, които се интересуват от изучаване на културата, изкуствата или историята, Utrecht е един от най-добрите места, за да отида. Институции като Университета в Утрехт са добре познати за качеството на образованието.

EMBA Utrecht - Вземете EMBA в Utrecht. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Холандия
Utrecht
Тип на обучение
Темпо на обучение
TIAS School for Business and Society

Експертна магистърска програма за магистърска степен по задочна форма от едно от най-уважаваните бизнес училища в Европа. Предлага незабавни ползи както за участниците, т ... [+]

Защо TIAS за тази програма?

Магистърска степен по бизнес администрация от една от най-уважаваните бизнес училища в Европа. Предлага незабавни ползи както за участниците, така и за компаниите, с повишени познания, мрежи и лични умения, незабавно приложими на работното място.

Профил на участник

Амбициозни, талантливи ръководители с минимум. 3 години трудов стаж и академична или HBO степен. Участниците се стремят да излязат от сегашната си специализирана роля в по-управленска функция.... [-]

Холандия Tilburg Utrecht
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски