Filter
EMBA
Холандия The Hague Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

EMBA The Hague - EMBA програми в The Hague - EMBA в The Hague

След придобиването на квалификационна степен в сфера на бизнес и обширен професионален опит, следващата крачка е степента Executive MBA (EMBA). Такива програми съчетават изучаване на такива дисциплини като финанси, счетоводство и маркетинг с придобиване на лидерски качества, което ви осигурява изпълнителни и управленски позиции.

Магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е представен на завършилите при завършване на две години от усъвършенствани и специализирани учебни и за такива теми като бизнес, мениджмънт, финанси и счетоводство. Придобиването на МБА може да даде завършилите конкурентно предимство пред останалите кандидати за работа в агресивна пазар на труда.

 

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Хага има известен университет, The Hague University. Този град е един от най-добрите места, за да учат, и тя е пълна с добри възможности за студентите. Хага е известна и с нейното разнообразие и култура. Следователно, това е идеалното място да се учат и да започне една добра кариера.

EMBA The Hague - Вземете EMBA в The Hague. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

International Business School the Hague

Гъвкава Executive MBA в International Business School the Hague ( IBSH ) За бизнес лидери с визия за кариерно развитие. ... [+]

За бизнес лидери с визия за кариерно развитие.

Имате желание да придобиете нови бизнес умения и желаете да стъпите на по-висок педал на вашата бизнес кариера, но сте служител на пълен работен ден с по-малко време, за да продължите редовното си обучение по MBA програма? IBSH има постоянно решение.

International Business School the Hague ( IBSH ) въвежда гъвкава магистърска програма, предназначена за настаняване и съобразяване с работния ви график. IBSH Executive MBA накратко предоставя на студентите знанията, инструментите и уменията, необходими за противопоставяне и решаване на огромни проблеми и несигурности, с които много фирми се сблъскват в глобалната бизнес среда.... [-]

Холандия The Hague
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски