Online Финанси Oslo - Финанси програми Париж Финанси, Oslo

След придобиването на квалификационна степен в сфера на бизнес и обширен професионален опит, следващата крачка е степента Executive MBA (EMBA). Такива програми съчетават изучаване на такива дисциплини като финанси, счетоводст… Научете повече

След придобиването на квалификационна степен в сфера на бизнес и обширен професионален опит, следващата крачка е степента Executive MBA (EMBA). Такива програми съчетават изучаване на такива дисциплини като финанси, счетоводство и маркетинг с придобиване на лидерски качества, което ви осигурява изпълнителни и управленски позиции.

Финансовият EMBA е предназначен за студенти, така че те могат да се запознаят с всички ли "е и Dont " и на финансите. Финансовият EMBA е ползотворно за студенти, тъй като обхваща разширена област, в такъв кратък период от време.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Париж е най-гъсто населеният град на Франция и на нейния капитал. Той има над 2 милиона жители. Тя е домакин на водещи центрове на живот и изкуствата в Европейския регион. Като дом на най-голям брой високо образовани хора, Париж има няколко престижни университети във Франция.

Online Финанси Oslo - Вземи си EФинанси Париж. Съберете цялата програма EФинанси и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
ESLSCA Business School
Paris, France

Изпълнението на MBA

EMBA
Задочно обучение
Френски, Английски
Campus