close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Моден мениджмънт - Най-добри EMBA програми - EMBA програми

Придобиването на степен в бизнеса, докато сте наети, може да изглежда сложно, но изпълнителният магистър по бизнес администрация може да бъде ефективен начин да го направите. Тази разширена степен е предназначена да п… Научете повече

Придобиването на степен в бизнеса, докато сте наети, може да изглежда сложно, но изпълнителният магистър по бизнес администрация може да бъде ефективен начин да го направите. Тази разширена степен е предназначена да предложи на студентите императивно образование в бизнеса и финансите с едновременно практическо професионално преживяване.

Какво е EMBA в управлението на модата? Модният мениджмънт проучва организационните отговорности на бързо развиващата се и творческа модна индустрия. Този тип програма осигурява усъвършенствано проучване на лидерски умения, техники и методи, изисквани от специалистите в управлението на модата. Курсовете в тази програма могат да включват междуличностна комуникация, техники за посредничество при конфликти, глобално финансиране, методи за управление на бизнеса и др. Много училища включват интензивни семинари и възможности за учене на връстници, в допълнение към традиционните лекционни класове.

Работодателите от почти всяка индустрия могат да оценят полезните черти, които притежават учените в областта на модата. Тези хора са склонни да имат силни комуникативни умения и са силно стратегически вземащи решения. Много от тях също имат творчески характер, което може да помогне за решаването на различни проблеми.

Стойността на образователно-квалификационната степен "магистър" може да бъде повлияна от броя на необходимите курсове, местонахождението на програмата и вида университет, предлагащ дипломата. В някои случаи студентите могат да използват финансова помощ или възможности за стипендии, за да помогнат за заплащането на разходите за придобиване на степен.

Модната индустрия е непрекъснато променяща се област, но кариерата в управлението на модата остава постоянна необходимост от десетилетия. Докато много хора се опитват да търсят кариера в тази силно конкурентна област, завършващите с висше образование могат да подобрят шансовете си за наемане на работа. Участниците в програмата могат да обмислят кариера в луксозното мърчандайзинг, маркетинг, търговия на дребно / продажби, връзки с обществеността и модна журналистика. Някои позиции могат да включват работа като моден маркетинг, бизнес мениджър, стилист или ръководител на продукцията.

Различни университети предлагат EMBA в управлението на модата. С тази степен студентите от различни части на света могат да учат и работят по едно и също време. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Institut Francais de la Mode
Париж, Франция

The Global Management Fashion е разбира се на непълно работно време и само Executive MBA в модата и управление на дизайн, който позволява на участниците да продължат кариерата ... +

The Global Management Fashion е разбира се на непълно работно време и само Executive MBA в модата и управление на дизайн, който позволява на участниците да продължат кариерата си. -
EMBA
Задочно
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук