MBA-obrazovanie.com

Технологични изследвания St. Gallen - Програми Технологични изследвания St. Gallen Технологични изследвания, St. Gallen

An EMBA или Изпълнителната MBA е възпитаник на ниво бизнес степен за професионалисти и изпълнителни. Тя им позволява да разберат образование бизнесмен и работа по едно и също време.

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Санкт Гален е добре известен със своя университет, класира на първо място Европейският бизнес училище. City е всичко при по икономика и бизнес знак като университетът поддържа обмен на студенти и различните комисии, симпозиуми и семинари.

Технологични изследвания St. Gallen - Вземете EMBA St. Gallen. Научете информацията за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Технологични изследвания, St. Gallen Filter

Executive MBA в Бизнес & IT

TUM School of Management Executive Programs
Кампус Задочно обучение 3 - 4 семестри Февруари 2020 Швеция St. Gallen Германия Munich + още 2

Търсенето на ръководители, които имат богат IT ноу-хау, както и задълбоченото познаване на общото управление нараства непрекъснато. Това е мястото, където Executive MBA в Business & него в TUM училище по мениджмънт и Института по информационни