MBA-obrazovanie.com

Технологични изследвания Le Kremlin-Bicêtre - Програми Технологични изследвания Le Kremlin-Bicêtre Технологични изследвания, Le Kremlin-Bicêtre

За тези, които имат събран значителен професионален опит в сфера на бизнеса и са готови да заемат по-висока длъжност, придобиването на магистърска степен Executive MBA (EMBA) е следващата стъпка. В такива програми се изучават различни дисциплини, включително счетоводство, лидерски качества и финанси.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Технологични изследвания Le Kremlin-Bicêtre - Вземете EMBA Le Kremlin-Bicêtre. Научете информацията за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

2 резултата за Технологични изследвания, Le Kremlin-Bicêtre Filter

изпълнителното ръководство MBA и голям данни

Ionis School of Technology and Management
Кампус Редовно обучение 15 - 18 месеца Септември 2019 Франция Le Kremlin-Bicêtre

MBA управление и Big Data Управителят на ще тренират, които ще конвертирате цифрови данни в стратегическа информация, като икономическа и стратегическо предимство от решаващо значение за техния бизнес.

изпълнителното ръководство MBA и киберсигурността

Ionis School of Technology and Management
Кампус Редовно обучение 15 - 18 месеца Септември 2019 Франция Le Kremlin-Bicêtre

Експертите MBA за управление на влаковете и сигурността на киберпространството, които ще бъдат в състояние да предложи на безопасна среда за целите и предизвикателствата на развитието на модерно предприятие.