MBASTUDIES

Програми Технологичен мениджмънт - Най-добри EMBA програми - EMBA програми

Ако вече сте наети, но все още се интересувате от продължаване на образованието си, EMBA може да бъде подходящата степен за вас. Подобно на магистър по бизнес администрация, EMBA е насочена към хора, които вече имат професионален опит и познания за бизнеса.

Какво представлява EMBA в управлението на технологиите? Този тип степен обикновено се фокусира върху връзката между технологиите и бизнеса. С постоянно нарастващото използване на технологиите в съвременния бизнес, може да има много концепции, които да се научат. Те могат да включват както проучвания на общи бизнес идеи, като например теорията за търсенето и предлагането, така и по-конкретни концепции, като например как да се разчита на разходите за производство на технологии в бизнес план.

Разбирането как технологията може да се използва може да ви помогне да я използвате в личния си живот, както и на работното място. Придобиването на диплома за управление на технологиите може също така да ви помогне да придобиете полезни организационни умения и да осъзнаете как ефективно да управлявате ресурсите си.

Къде можете да вземете вашите уроци и дали те са завършени онлайн или във физически университет, могат да повлияят върху крайната цена на спечелването на EMBA. Някои училища могат да отговарят на вашите нужди по-добре от други.

Като EMBA в областта на управлението на технологиите може да ви помогне да се класирате за различни позиции на високо ниво в даден бизнес или фирма. Това са предимно управленски длъжности и може да включва професии като главен технолог и мениджър на информационни системи. Ако вече работите в бизнеса, този вид степен може да ви помогне да се придвижите до по-високо ниво, отколкото сте в момента, и ако в момента не сте заети, то може да ви даде предимство, за да ви накара да наемете.

Намирането на правилното училище не трябва да бъде трудно. Потърсете опции както за онлайн класове, така и за традиционни записи, за да намерите най-доброто за вас. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Технологичен мениджмънт Filter

изпълнителен директор или ютилити мениджмънт

IIMT University of Fribourg
EMBA
Февр. 2021
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Изпълнителният MBA предоставя на участниците аналитични, функционални и междуличностни умения, необходими за успех във все по-сложни и глобални ИКТ ...

Научете повече

изпълнителен майстор в областта на информационните и комуникационни технологии за управление

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Редовно
<
Задочно
<
12&nbsp;-&nbsp;24 месеца
Английски
Онлайн обучение

Това Executive Master (EMBA) в информационни и комуникационни технологии проучване на управлението на програмата е идеален за студенти, които са работили директно след гимнази ...

Научете повече