MBA-obrazovanie.com

Технологичен мениджмънт Fribourg - Програми Технологичен мениджмънт Fribourg Технологичен мениджмънт, Fribourg

Магистърска степен Executive MBA (EMBA) е предназначена за опитни професионалисти и топ-мениджъри, които имат желание и достатъчен опит да придобият необходими умения за лидерски и управленски позиции. Студентите, които следват в такива програми, придобиват лидерски умения и знания за финанси, маркетинг и други важни теми.

Наличието на MBA в технологично управление дава възможност да получите реномирани работни места, като например софтуер мениджър, началник управление, Технически изпълнителен директор и ръководител Computer раздел. Това MBA ли разполагат с уменията и знанията, за да изпълнява задълженията си уверено, дори и в сложни сценарии.

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Fribourg е дом на два образование, на немски и френски език. Това е една страхотна дестинация за образование, тъй като има три университета, различни международни училища и частните училища и пет библиотеки. Университетът Фрибург е свързана и с програмата Еразъм, така че има много студенти на обмен.

Технологичен мениджмънт Fribourg - Вземете EMBA Fribourg. Научете информацията за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Технологичен мениджмънт, Fribourg Filter

изпълнителен директор или ютилити мениджмънт

IIMT University of Fribourg
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 4 години Февруари 2020 Швеция Fribourg + още 1

Изпълнителният MBA предоставя на участниците аналитични, функционални и междуличностни умения, необходими за успех във все по-сложни и глобални ИКТ