close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Технологии - Най-добри EMBA програми - EMBA програми

Работа като технология изпълнителния може да бъде трудна. Получаването на по-висока степен може да ви помогне да циментира мястото си като лидер в технологиите отдел на вашия бизнес. Поддържане на вашата работа, като с… Научете повече

Работа като технология изпълнителния може да бъде трудна. Получаването на по-висока степен може да ви помогне да циментира мястото си като лидер в технологиите отдел на вашия бизнес. Поддържане на вашата работа, като същевременно получавате вашата степен често е възможно с EMBA в Technology.

Какво е EMBA в Technology? EMBA програми се фокусират върху професионалисти, които са достигнали до ръководни длъжности в техните фирми. Тази конкретна програма разглежда технология и управление с акцент върху дизайна и разработката на продукти и управлението на информационни системи. Може също да се изисква основен бизнес класове, като счетоводство за мениджъри, маркетинг мениджмънт, управление на проекти и др. Всеки от класовете обикновено има хеликоптер, който се прилага всяка тема към ролята си на изпълнителен лидер в бизнеса си. Programs може да продължи 1-2 години.

Докато някои от тези курсове може да изглежда интензивно, най-голямата полза на ЕМВА програмата е, че обикновено можете да посещават учебните занятия, докато работите на пълен работен ден.Много курсове могат дори да бъдат достъпни онлайн, което ги прави идеални за тези, които имат нужда от възможности за дистанционно обучение.

Цената изкарваш технология EMBA зависи от институцията, която предоставя програмата и колко дълго трае програмата. Ако ще трябва да пътуват за част от обучението си, вероятно ще бъде в допълнение към обучението си, че разходите. Старателно изследвания програма за да разберете всички разходи.

Завършилите с EMBA в Technology може да бъде в състояние да се оттегли в по-високи ръководни позиции в своите организации. Те могат да намерят себе си квалифициран да стане ИТ мениджърите, нови ръководители на проекти, или управители над дизайн и разработване на продукти. Счетоводни, човешки ресурси и маркетинг също са възможни области на управлението на заетост за такива висшисти.

За да кандидатствате, кандидат-студенти могат обикновено да попълните заявление онлайн.Може да се наложи да бъдат изпълнени, например пет години трудов стаж, заедно с препоръчителни писма и интервю определени изисквания. За да научите повече, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Swiss School of Business and Management
Женева, Швейцария +1 Още

Този MBA се фокусира върху 3 ключови области, които се занимават с изпълнителни аспекти: водещи разрушителни иновации, изпълнително ръководство, технологии и хора. Програмата ... +

Този MBA се фокусира върху 3 ключови области, които се занимават с изпълнителни аспекти: водещи разрушителни иновации, изпълнително ръководство, технологии и хора. Програмата ни Executive MBA (EMBA) е предназначена да обучава опитни работещи ръководители, мениджъри, предприемачи и други бизнес лидери и да им предоставя най-новите знания на ниво ръководство на изпълнителното ръководство. Ще се насладите на обучение от най-висок клас за управление на бизнес администрация. -
EMBA
Редовно
12 - 16 месеца
Английски
Септ. 2021
Кампус