MBASTUDIES

Online Спазване на законодателството Oslo - Спазване на законодателството програми Париж Спазване на законодателството, Oslo

Степента EMBA програми са гъвкави и достъпни възможности за образование на пълно работно време, работещи професионалисти. В днешния "и пазара на труда, то " не е лесно да се намери на конкурентно предимство. Заети, така и безработни хора, огледайте се за EMBA.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Париж е най-гъсто населеният град на Франция и на нейния капитал. Той има над 2 милиона жители. Тя е домакин на водещи центрове на живот и изкуствата в Европейския регион. Като дом на най-голям брой високо образовани хора, Париж има няколко престижни университети във Франция.

Online Спазване на законодателството Oslo - Вземи си EСпазване на законодателството Париж. Съберете цялата програма EСпазване на законодателството и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Спазване на законодателството, Париж Filter

Съгласуваност на Executive MBA

ESLSCA Business School
Франция, Париж
EMBA
Март 2020
<
Задочно обучение
Френски
Английски
Campus

Изпълнението на MBA

Научете повече