Filter
EMBA
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Програми Сигурност - Най-добри EMBA програми - EMBA програми

EMBA е престижна степен, достъпна за всеки, който е завършил бакалавърска степен. Като се основава на предишния опит на студентите, тази програма подобрява разбирането и ги прави експерти в избраната от тях област.

Какво представлява EMBA в областта на сигурността? Обикновено, предназначени да дадат на студентите експертни знания за всеки вид сигурност от ИТ до защита, тази програма обикновено използва курсове като оценка и управление на риска, за да помогне на студентите да развият по-задълбочено разбиране на темата. Студентите могат също така да изучават наказателна процедура, компютърно програмиране и международна сигурност, за да завършат цялостното си разбиране за различните нива на сигурност.

Докато са записани в EMBA в областта на сигурността, студентите обикновено развиват няколко ключови компетенции, които могат да им помогнат да превъзхождат избраната от тях кариера. Аналитичното мислене и уменията за решаване на проблеми могат да помогнат на учениците да идентифицират заплахите и бързо да създадат решения, което вероятно ще доведе до промоции за работа в бъдеще. Уменията за управление на времето могат да бъдат полезни както за личните, така и за професионалните начинания.

Тъй като няма два университета, те се различават драстично. За да се определи точната цена на дадена степен, обикновено е най-добре да се свържете пряко с бъдещите училища.

С бързото развитие на технологиите търсенето на кандидати за работа с EMBA в областта на сигурността продължава да расте. Много студенти преследват кариера като инженери по сигурността на софтуер. Някои избират да станат анализатори на информационната сигурност, а други намират работа като архитекти по сигурността. Тези, които се издигат на висши длъжности, могат да станат главни служители по сигурността на информацията. Могат да бъдат на разположение и позиции като тестери за проникване или разследващи престъпления в областта на информационната сигурност.

С нарастването на цифровата технология университетите предлагат онлайн курсове, които дават възможност на студентите да имат глобален достъп до високо образование. Вземането на онлайн класове обикновено позволява на учениците да балансират образованието си със семействата си и кариерата си. За да намерите подходящия университет, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Сигурност

Ionis School of Technology and Management

Експертите MBA за управление на влаковете и сигурността на киберпространството, които ще бъдат в състояние да предложи на безопасна среда за целите и предизвикателствата ... [+]

Отново нов свят педагогически подход

Гъвкавостта на днешното обучение: на всеки му ритъм и живота му

1 динамичен модел: семинари, работни срещи и проекти Устойчиво темпо 1: 1 вечер на седмица (3 часа) + 1 събота на месец (7 часа) 1 обучение за мениджъри: времето за обучение е съвместима с професионални цели (от 15 до 18 месеца в зависимост от системата за обезопасяване на интеграция) 1 приспособим модел: системата позволява както на лицето, че дистанционното управление за всички събития, включително и проекти, които да се справят с всяка непредвидена 1 гъвкаво обучение: Възможно е да се стигне до пътя по време на обучението ... [-]
Франция Le Kremlin-Bicêtre
Септември 2020
Френски
Редовно обучение
15 - 18 месеца
Кампус
Научете повече на английски