MBA-obrazovanie.com

Програми Публична администрация - Най-добри EMBA програми - EMBA програми

За тези, които имат събран значителен професионален опит в сфера на бизнеса и са готови да заемат по-висока длъжност, придобиването на магистърска степен Executive MBA (EMBA) е следващата стъпка. В такива програми се изучават различни дисциплини, включително счетоводство, лидерски качества и финанси.

MBA Public степен фокус е организиран за студентите, които се интересуват от получаване на челните позиции в рамките на всяка организация, която е фокусирана главно върху благото на гражданите и обществото, както и неправителствени организации, обществени услуги, свързани с обществения ред, образование, и не- неправителствени организации.

EMBA Програми: Търсене на програми Публична администрация. Научете цялата информация EMBA програмите директно, спестете време, контактирайте университета за EMBA тук!

1 резултата за Публична администрация Filter

Executive MBA - съвременни техники за управление в публичната администрация

Formato Educativo
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 10 месеца Запитване на информация Испания Мадрид Испания онлайн + още 1

Тази програма Dirigo професионалисти, които се развиват или да имат грижата да се развие работата си в областта на публичната администрация с ясен ангажимент за ефективност и качество при предоставянето на услуги за гражданите. Тези специалисти са настанени и двете тези, които играят ръководна роля в всяко ниво на държавната служба (централната власт, регионални и общински) и всички онези, които искат да подобрят своите знания и умения за личностно и професионално израстване.