MBASTUDIES

Публична администрация Испания - Програми Публична администрация Испания Публична администрация

Изпълнителният MBA програма е глобална програма за управление за цел да отговори на нуждите на средата на кариерата професионалисти.Той разработва ефективни мениджъри за днес "е динамична глобална организация

Наличието на MBA в Public Focus дава привилегията да направи значителни социални промени в света, докато се наслаждавате на ползите от изграждането на кариерата си като един от най-добрите мениджъри или мениджъри в публичния сектор. Тази програма ръцете ви да се прилагат управленските умения и премина социални и екологични промени в световен мащаб.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Публична администрация Испания - Вземете EMBA Испания. Цялата информация за EMBA програмите. Спестете време и контактирайте университета в Испания тук!

1 резултата за Публична администрация, Испания Filter

Executive MBA - съвременни техники за управление в публичната администрация

Formato Educativo
Испания, Мадрид + 1 Още
EMBA
06 Jul 2020
<
Online & Campus Combined
<
Редовно обучение
<
10 месеца
Английски
Online & Campus Combined
Campus
Online

Тази програма Dirigo професионалисти, които се развиват или да имат грижата да се развие работата си в областта на публичната администрация с ясен ангажимент за ефективност и ...

Научете повече