Filter
EMBA
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Програми Публична администрация - Най-добри EMBA програми - EMBA програми

За тези, които имат събран значителен професионален опит в сфера на бизнеса и са готови да заемат по-висока длъжност, придобиването на магистърска степен Executive MBA (EMBA) е следващата стъпка. В такива програми се изучават различни дисциплини, включително счетоводство, лидерски качества и финанси.

MBA Public степен фокус е организиран за студентите, които се интересуват от получаване на челните позиции в рамките на всяка организация, която е фокусирана главно върху благото на гражданите и обществото, както и неправителствени организации, обществени услуги, свързани с обществения ред, образование, и не- неправителствени организации.

EMBA Програми: Търсене на програми Публична администрация. Научете цялата информация EMBA програмите директно, спестете време, контактирайте университета за EMBA тук!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Публична администрация

Formato Educativo

Тази програма Dirigo професионалисти, които се развиват или да имат грижата да се развие работата си в областта на публичната администрация с ясен ангажимент за ефективно ... [+]

Референтния модел:

В променящия се свят, в епохата на несигурност, са необходими силни и платежоспособни държави. И основната му инструмент, администрацията ще служи на общите интереси на гражданите. За тази цел ние предлагаме компания , специализирана в иновативни методологии и техники за обучение по мениджмънт и управление на публичния сектор. По този начин се допринася за хора, които развиват своята работа или искат да го развиват в публичната сфера са истински актив в оформянето на благосъстоянието на нашите общества.... [-]

Испания Мадрид Испания онлайн
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
10 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски