Filter
EMBA
Португалия Lisbon Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

EMBA Lisbon - EMBA програми в Lisbon - EMBA в Lisbon

Лисабон е най-добрият избор за завършил бизнес образование за професионалисти от цял ​​свят. An EMBA в Лисабон е отлична възможност за високо качество на образованието в един динамичен и оживен град. Освен първокласни академични институции, Лисабон има много да предложи тези, които избират да учат, работят или живеят в този прекрасен град. С EMBA в Лисабон, участниците могат да изпитат професионално развитие и личностно израстване.

The EMBA в Лисабон програми са структурирани за бизнес професионалисти с практически опит, които търсят завършил степен и кариерно израстване на горните управленски и изпълнителски позиции. EMBA в Лисабон програми осигури образование в основните бизнес принципи като маркетинг, финанси, етика, икономика, бизнес и право, с акцент върху лидерство и стратегическо управление. Завършилите програмите могат да изградят силна професионална мрежа и да имат възможности за професионално развитие в региона, както и в световен мащаб.

Превъртете през EMBA в Лисабон програмите по-долу, за да научите повече. Вземете следващата стъпка към целите си днес!

Научете повече Свиване

Резултати

AESE – School for Management and Business

Ние приключи на 10 години от първото издание на изпълнителния EASA MBA / IESE. Опитът, все по-богати, ни дава възможност да предостави на участниците интензивен живот, ус ... [+]

Executive MBA EASA / IESE

Ние приключи на 10 години от първото издание на изпълнителния EASA MBA / IESE. Опитът, все по-богати, ни дава възможност да предостави на участниците интензивен живот, усилване на тяхното професионално и личностно развитие.

Животът и икономическата активност са на стойност, и много, когато целта е да се създаде благосъстояние за всички, поставяйки интелигентността да правят нововъведения и ефективно използване на входове. При оценяването на хуманистичен подход към бизнеса, поставянето на хората в центъра на организацията, Executive MBA се стреми не само да отговори на това как се правят нещата, но и с това, което е, че те правят.... [-]

Португалия Lisbon Porto
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски