MBASTUDIES

EMBA Пакистан - EMBA програми Пакистан - EMBA

Пакистан е многолюдната страна с богата история и култура. В глобализирания пазар, Пакистан се превърна в привлекателно място за много чуждестранни студенти, като училища предлагат много специалности в много сектори. Образователните институции в Пакистан се опитват да станат по-мултикултурна и интернационализирани.


EMBA Пакистан програми са предназначени за специалисти в средата на кариерата си, които искат да преминете към лидерски позиции. EMBA Пакистан е проектирана така, учениците могат да упражняват тяхната степен, без да се прекъсва кариерата си. Студенти от EMBA Пакистан ще получат солидна основа в бизнес принципи като финанси, маркетинг, информационни технологии, и етика, с акцент върху управлението. Студентите ще се научат да мислят критично за вземане на стратегически решения в управленска роля. Чрез обучението чрез преживяване, EMBA Пакистан учениците ще се научат да прилагат теорията към практиката.


Обърнете внимание чрез опциите за EMBA в Пакистан по-долу и да предприеме следващата стъпка към целите си!

Резултати Filter

MBA Изпълнителният

University of Management and Technology - Pakistan
EMBA
Апр. 2020
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

MBA Изпълнителният е водеща инициатива с изключителен микс успешно управлявана от UMT, от създаването си през 1992 г. за първи път в Пакистан. Това е от значение IT-интензивна ...

Научете повече