MBASTUDIES

Online Общ мениджмънт Тунис - Общ мениджмънт програми Тунис Общ мениджмънт

Предназначен за професионалисти, които вече имат значителни практически знания и опит, степента за следдипломно образование Executive MBA (EMBA) има за цел да даде на студентите необходими инструменти те да постигнат успех в кариерата си. Може даже да работите и да се учите по едно и също време, тъй като опитът от реалния живот допринася много за образованието и академичната среда.

Областта на общ мениджмънт изисква широк спектър умения и знания, които могат да се прилагат в брой сфери. Тук са полезни знанията по маркетинг, лидерство, управление на ресурси и други, чрез което професионалистите с образование по общ мениджмънт могат да управляват малки бизнеси и големи корпорации.  

Тунис, официално Република Тунис, е най-малката страна в Северна Африка. Това е Магреб страната граничи с Алжир на запад, Либия на югоизток и Средиземно море на север и изток. На университетско ниво в Тунис първия курс на обучение по учебен поток е от две години, което води до присъждане на диплома d'Etudes Universitaires дю Cycle Premier.

Online EMBA Тунис - Вземете Online EMBA Тунис. All Online EMBA програмата и информация за училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Общ мениджмънт, Тунис Filter

ЕМВА в общото управление

German Business School
EMBA
Септ. 2020
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

ЕМВА програмата за общо управление на е сектор-неутрален и подходящ за служители от различни промишлени сектори и на икономиката, инженеринг, техническа или научна фон. ...

Научете повече