MBA-obrazovanie.com

EMBA Dubai - EMBA програми в Dubai - EMBA в Dubai

Дубай е един от най-динамичните градове в света, които предлагат много възможности за бизнес, което го прави отлично място за EMBA програми прави. Дубай се превърна в международен град, най-бързо развиващите се в световен икономически и бизнес център.

EMBA Дубай ще даде на сегашните бизнес професионалисти с уменията и знанията, които трябва да притежават управленски и изпълнителски позиции. Курсова работа за EMBA Dubai ще съчетава солидна бизнес основа с лидерски способности за ефективно управление и стратегическо мислене, за да се вземат решения, по-нататъшно реализиране на целите на бизнеса. Студенти от EMBA Дубай ще се възползват от по-голямата мрежа, както и познанията относно процеса на работа, че всеки студент носи на учебната среда. Възпитаниците на EMBA Дубай програми често вървят към кариера като мениджъри и лидери в малки и големи предприятия.

Ако и вие обмисляте магистърска степен, а след това един EMBA Dubai може да се очаква!Обърнете внимание чрез опциите по-долу и да предприеме следващата стъпка към вашите лични и професионални цели!

Резултати Filter

изпълнителен магистърска степен по бизнес администрация (EMBA)

International Institute of Management & Technology Studies
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 години Септември 2019 Обединени Арабски Емиерства Dubai + още 1

С този курс можете да бъдете в синхрон с най-новите технологии, които се използват в сектора на управлението за различни форми на сделки.

EMBA

Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institute of Science and Technology Dubai
Кампус Редовно обучение 6 семестри Септември 2019 Обединени Арабски Емиерства Dubai

SZABIST предлага двугодишна степен на висше образование за ръководители и мениджъри на средно ниво, които се стремят към високи постижения и по-големи предизвикателства в професионалния си живот. EMBA е две години програма, разпределени в продължение на шест семестъра и

изпълнителен MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Кампус Задочно обучение 20 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Ann Arbor Индия Bengaluru Обединени Арабски Емиерства Dubai Тайланд Bangkok + още 6

Училището за бизнес на Рос е признато по целия свят като лидер в областта на MBA и изпълнителната власт. EMBA обединява тези традиции на върхови постижения, за да осигури опит в развитието, който е уникален в комбинацията от лидерство и аналитика.

Executive MBA - международен път

University of Strathclyde Business School
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 24 месеца Август 2019 Гърция Athens Сингапур Singapore Швеция Zürich Бахрейн Manama Малайзия Petaling Jaya Kuala Lumpur Оман Muscat Обединени Арабски Емиерства Dubai Abu Dhabi Италия Milan Германия Munich Китай Beijing Франция Toulouse + още 22

Strathclyde Business School (SBS) има дълга и горда история, че иновативен бизнес училище - и част от водеща технологична университет - с "полезен живот" в сърцето му. SBS е наречен Business School на годината в наградите Times висше образование през 2016 г., обявени през ноември. Наградата бе направено в знак на признание на новаторски и предприемачески отношението на бизнес училище и неговата цялостна "изключителен" производителност.

Executive MBA в Дубай

University of Bradford
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 2 - 4 години Септември 2019 Обединени Арабски Емиерства Dubai

Брадфорд е утвърдена марка в Дубай от 1998 г .; Бяхме една от първите програми на МВА, за да установим присъствие в страната. Ние сме акредитирано училище Triple Crown, част от елитна група университети, която има акредитации от AMBA, AACSB и EQUIS - това означава, че вашата квалификация ще бъде призната в целия свят. Имаме и акредитация от KHDA (Органът за развитие на знанието и човешкото развитие) в Дубай.

изпълнителен MBA

Hult International Business School
Кампус Задочно обучение 18 - 24 години Август 2019 Великобритания London Китай Shanghai Обединени Арабски Емиерства Dubai Съединени Американски Щати San Francisco New York Cambridge Boston + още 9

Global Executive MBA Hult предлага най-глобално, практични и гъвкави бизнес образование достъпно. Изграждане на програма около собствения си график и надграждане на уменията си, за да растат инстинктите на един предприемач, визия, която надхвърля границите, и желание да оспори статуквото.

изпълнителна стратегия и лидерство на mba

Synergy University Dubai
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 3 семестри Запитване на информация Обединени Арабски Емиерства Dubai

Програмата е предназначена за ръководители и висши ръководители от различни отрасли и области. Той обхваща всички основни теми, свързани с успешното лидерство, управление и развитие на организациите. Целта на програмата е да подготви специалисти с актуални бизнес познания, за да подобри професионалното им представяне.