MBA-obrazovanie.com

EMBA Al Jazirah Al Hamra - EMBA програми в Al Jazirah Al Hamra - EMBA в Al Jazirah Al Hamra

Магистърска степен Executive MBA (EMBA) е предназначена за опитни професионалисти и топ-мениджъри, които имат желание и достатъчен опит да придобият необходими умения за лидерски и управленски позиции. Студентите, които следват в такива програми, придобиват лидерски умения и знания за финанси, маркетинг и други важни теми.

Магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е представен на завършилите при завършване на две години от усъвършенствани и специализирани учебни и за такива теми като бизнес, мениджмънт, финанси и счетоводство. Придобиването на МБА може да даде завършилите конкурентно предимство пред останалите кандидати за работа в агресивна пазар на труда.

 

Образование в Обединените арабски емирства, има своите предимства: слънце, море, пясък, безмитни доходи след дипломирането си и някои от най-добрите университети в залива допълнение region.In, редица високо класирана университети, установени в други държави имат браншови кампуса в Обединените арабски емирства.

Rak, или Ras Al Khaimah е град на северния бряг на Обединените арабски емирства. Градът е известен със своите исторически дюни и етнически племена. Градът е дом на някои от най-добрите закони и колежи бизнес в страната и региона.

EMBA Al Jazirah Al Hamra - Вземете EMBA в Al Jazirah Al Hamra. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Резултати Filter

MBA (изпълнителен)

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre
Кампус Задочно обучение 3 години Запитване на информация Обединени Арабски Емиерства Al Jazirah Al Hamra

Тази програма се преподава в ОАЕ. Изпълнителният МВА програма на непълно работно време за бизнес професионалисти готвят да станат висши мениджъри. Неговият фокус е върху развитието на знания и разбиране на стратегическите въпроси на управлението, за да се обмисли и подобряване на бизнес и управленски практики.

изпълнителен магистърска степен по бизнес администрация (EMBA)

American University of Ras al Khaimah
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Обединени Арабски Емиерства Al Jazirah Al Hamra

Изпълнителният Магистър по бизнес администрация (EMBA)