Filter
EMBA
Обединени Арабски Емиерства Al Jazirah Al Hamra Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

EMBA Al Jazirah Al Hamra - EMBA програми в Al Jazirah Al Hamra - EMBA в Al Jazirah Al Hamra

Магистърска степен Executive MBA (EMBA) е предназначена за опитни професионалисти и топ-мениджъри, които имат желание и достатъчен опит да придобият необходими умения за лидерски и управленски позиции. Студентите, които следват в такива програми, придобиват лидерски умения и знания за финанси, маркетинг и други важни теми.

Магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е представен на завършилите при завършване на две години от усъвършенствани и специализирани учебни и за такива теми като бизнес, мениджмънт, финанси и счетоводство. Придобиването на МБА може да даде завършилите конкурентно предимство пред останалите кандидати за работа в агресивна пазар на труда.

 

Образование в Обединените арабски емирства, има своите предимства: слънце, море, пясък, безмитни доходи след дипломирането си и някои от най-добрите университети в залива допълнение region.In, редица високо класирана университети, установени в други държави имат браншови кампуса в Обединените арабски емирства.

Rak, или Ras Al Khaimah е град на северния бряг на Обединените арабски емирства. Градът е известен със своите исторически дюни и етнически племена. Градът е дом на някои от най-добрите закони и колежи бизнес в страната и региона.

EMBA Al Jazirah Al Hamra - Вземете EMBA в Al Jazirah Al Hamra. Научете цялата информация за EMBA програмите. Спестете време, контактирайте университета директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Обединени Арабски Емиерства
Al Jazirah Al Hamra
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Тази програма се преподава в ОАЕ. Изпълнителният МВА програма на непълно работно време за бизнес професионалисти готвят да станат висши мениджъри. Неговият фокус е върху ... [+]

Тази програма се преподава в ОАЕ

The Executive MBA е програма, на непълно работно време за бизнес професионалисти готвят да станат висши мениджъри. Неговият фокус е върху развитието на знания и разбиране на стратегическите въпроси на управлението, за да се обмисли и подобряване на бизнес и управленски практики. Програмата е създадена напълно в духа на изискванията на работа на пълно работно време.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Al Jazirah Al Hamra
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
American University of Ras al Khaimah

Изпълнителният Магистър по бизнес администрация (EMBA) ... [+]

Изпълнителният Магистър по бизнес администрация (EMBA) [-]
Обединени Арабски Емиерства Al Jazirah Al Hamra
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски