MBASTUDIES

EMBA Норвегия - EMBA програми Норвегия - EMBA

Норвегия се гордее, че е извън границите на една и мултикултурна среда, предоставяне на висококачествено образование на студенти от цял ​​свят. Настрана от Норвегия красиви пейзажи и активен начин на живот, студентите могат да се възползват от по-голямата мрежа от бизнес професионалисти и национални и многонационални компании.


Студенти от цял ​​свят да получат тяхната EMBA Норвегия степен, което го прави интересен и стимулиращ учебна среда като студенти да вземат глобалните перспективи и могат да се учат от други с различен произход. EMBA Норвегия програми се фокусират върху управлението и лидерството с една индустрия специфичен акцент като финанси или маркетинг. С EMBA Норвегия, учениците също имат възможност да участват в международен семинар. Възпитаниците на EMBA Норвегия често напредват в кариерата си до висшето ръководство и висши ръководни длъжности.


Ако това ви звучи от интерес за вас, след което разгледа на EMBA Норвегия.Превъртете през опциите по-долу, за да намерите програмата за вас!

Резултати Filter

Изпълнителен MBA

ISM University of Management and Economics
EMBA
<
Редовно
<
12 месеца
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Изпълнителната програма за MBA се организира в тясно сътрудничество със стратегически партньори от академичните среди. Съдържанието на тази програма е идеално съвпадащо с потр ...

Научете повече