MBASTUDIES

Online Мениджмънт Oslo - Мениджмънт програми Женева Мениджмънт, Oslo

An EMBA или Изпълнителната MBA е възпитаник на ниво бизнес степен за професионалисти и изпълнителни. Тя им позволява да разберат образование бизнесмен и работа по едно и също време.

Получаването на Executive MBA (EMBA) в Ръководството може да помогне на завършилите получават знанията и обучението им е необходима за позициите на изпълнителната ниво администрация в стопанските предприятия и компании от цял ​​свят. Много EMBA програми по управление изисква три до четири години на обучение, за да печелят.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Женева е известна с дипломация. Вероятно затова техния университет е специализирана в хуманист науки, с добавянето на медицината. Частен университет, институти и частните училища също са се специализирали в законови, политически науки, международни въпроси, история и т.н.

Online Мениджмънт Oslo - Вземи си EМениджмънт Женева. Съберете цялата програма EМениджмънт и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

1 резултата за Мениджмънт, Женева Filter

EMBA

IFM University - Institute of Finance and Management, Geneva Switzerland
EMBA
Окт. 2020
<
Задочно
<
11 месеца
23 May 2020
Английски
Кампус

This Executive MBA format is designed for professionals, executives, high-potential managers and entrepreneurs who want to take their career to the next level. This accredited ...

Научете повече