MBASTUDIES

Програми Маркетинг и продажби - Най-добри EMBA програми - EMBA програми

EMBA, или Изпълнителен магистър по бизнес администрация, е вариант на MBA, който обикновено е предназначен да се погрижи за лица, които вече имат много професионален опит в сферата на бизнеса. Тя може да е най-подходяща за хора, които искат да променят кариерата си или да напреднат в сегашната си работа.

Какво представлява EMBA в маркетинга и продажбите? Тази степен може да ви помогне да получите задълбочено разбиране на изкуството на маркетинга и продажбата на продукти и услуги. Маркетингът и продажбите могат да бъдат жизненоважна част от бизнеса и чрез спечелването на вашия EMBA трябва да сте по-добре подготвени да прилагате теории и принципи към реалния бизнес. Въпреки че най-вероятно ще бъдете съсредоточени специално върху аспектите на продажбите, може да научите много и за бизнеса като цяло.

Чрез придобиването на тази степен можете да придобиете знания за това как работи продажбите и маркетинга, което може да ви помогне да вземате информирани решения във вашия ежедневен живот. Можете също така да станете по-добър лидер и да научите стратегии за организиране на времето си по организиран и ефикасен начин.

Има много фактори, които могат да повлияят на това, колко ще спечелите EMBA. Може да ви бъде от полза да разгледате различните опции, за да видите какво работи най-добре за вас.

EMBA в маркетинга и продажбите може да ви отвори много врати в света на бизнеса. С тази степен вероятно ще търсите работа за компания, вероятно в ръководна или друга висша длъжност. Възможните задания могат да включват маркетинг мениджър или мениджър продажби. В една от тези позиции може да бъдете отговорни за подпомагането на компанията да увеличава и управлява продажбите и приходите. Можете също така да сте квалифицирани да работите като маркетинг директор или мениджър за развитие на бизнеса.

Може да има много възможности да спечелите EMBA онлайн или в традиционно училище. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Маркетинг и продажби Filter

Executive MBA | Маркетинг и управление на продажбите

EMAS Eurasian Management & Administration School
EMBA
<
Online & Campus Combined
<
Редовно
<
Задочно
<
12&nbsp;-&nbsp;18 месеца
Английски
Руски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Учете на английски! Разширена премия (1) Пълен работен ден в университета в Русия, (2) Смесено обучение или (3) Онлайн програма за обучение за онези, които трябва да получат з ...

Научете повече

Executive MBA | Маркетинг и управление на продажбите ─ онлайн, смесени или на пълен работен ден

EMAS Eurasian Management & Administration School
EMBA
<
Online & Campus Combined
<
Редовно
<
Задочно
<
12&nbsp;-&nbsp;18 месеца
Руски
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Учете на английски! (1) онлайн навсякъде, (2) смесено обучение или (3) на пълен работен ден в кампуса в Русия! Топ-14 най-добри MBA в Централна и Източна Европа! Топ-200 най-д ...

Научете повече