Filter
EMBA
Малта Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

EMBA Малта - EMBA програми Малта - EMBA

Магистърска степен Executive MBA (EMBA) е предназначена за опитни професионалисти и топ-мениджъри, които имат желание и достатъчен опит да придобият необходими умения за лидерски и управленски позиции. Студентите, които следват в такива програми, придобиват лидерски умения и знания за финанси, маркетинг и други важни теми.

Един MBA или магистърска степен по бизнес администрация е двугодишна програма степен. За да се преследват MBA, учениците трябва първо да са получили бакалавърска в сродна сфера. В програма MBA, студентите получават бизнес, свързана с курсова работа, която им квалификация за работа и управление на предприятия и дружества.

 

Малта е южната европейска страна, в Средиземно море 80 km южно от Сицилия и 333 km северно от Либия. Малта обхваща малко над 316 km ², което я прави една от света "и най-малките и най-гъсто населените страни.

EMBA Малта - Вземете EMBA Малта. Всички EMBA програми и информация. Спестете време, контактирайте университетите в Малта!

Научете повече Свиване

Резултати

Transcontinental Institution Of Higher Education

Незабравим!!! Не само с трансформационни преживявания, но и с всичко, което научите. За разлика от традиционното образование, където сте забравили повечето от това, което ... [+]

ПРЕГЛЕД НА ПРОГРАМАТА

Курсът МВА е предназначен за лидери, които имат страст към иновациите, желание да направят дълбока разлика и безмилостен стремеж към успех. Ако притежавате някоя от тези три характеристики, този курс ще ви тласне като нищо, което някога сте изпитвали. В рамките на доказана управленска рамка за развитие, дизайнът на учебната програма предлага ненадминат стратегически фокус върху растежа ви като интегриран индивид от гледна точка на множество интелигенции. Проектиран от световноизвестни експерти в различни сфери на бизнеса, курсът ви позволява да интегрирате професионалните си отговорности с мощно обучение с измерим успех в много области на интерес, като емоционална интелигентност и иновативност.... [-]

Малта Моста
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
16 - 21 месеца
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски